2777
2789

پر از استرس و نگرانی ام

و این باعث میشه از کارام بمونم و بهشون نرسم

و هی استرس و نگرانیم بیشتر و بیشتر شه

شما اینجوری مواقع چطور این سیکل معیوبو متوقف میکنید؟ جمله چیزی که انگیزه بده به ادم تا سر پا شه بلدید ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا ۹۹درصد از مواقع پراز استراس ونگرانی هستم وتپش قلب میگیرم واین باعث میشه با سرعت خیلی زیاد وبالا همه کارامو انجام بدم چون همیشه فک میکنم دیر شده و دیرم شده واسه همین عجله دارم و استرس دارم حالا شما رو نمیدونم استرس ت از کدوم نوع هست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11086731/سقط-یازده-هفته-ب-دلیل-ایست-قلب?postId=290794919 توروخدا گزارش بزنید خواهش میکنم 

دلم شکسته .. مریضم ..لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم... هروقت دلتون گرفت لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم سرنماز دعاتون میکنم تاخدا ب حرمت شما خوبا ب منم کمک کنه

هرچی که باعث استرس و حال بدیت شده رو بنویس رو کاغذ

بعد به عنوان شخص دوم به نوشتت نگاه کن

فکر کن یکی دیگه اونا رو نوشته

ببین چه راهکاری میتونی بهش بدی تا حالش خوب بشه

آیا واقعا این اضطراب لازمه؟؟ 

تو انقدر قوی هستی که در لحظه میتونی استرس رو بقچه کنی بزاری دم در. فقط کافیه شهامت و حال خوب رو انتخاب کنی

نزار عقلت برات تصمیم بگیره و سوارت باشه

تو مالک و سوار عقلت باش

تو باید به عقلت دستور بدی به چی فکر کنه و به چی فکر نکنه

نوشتن همه اون چیزایی ک تو ذهنم هست و بعد تقسیم کردنش به تیکه های کوچیک

اینکارو میکنم

کارامو مینویسم و تقسیم میکنم اوکی میشه

ولی موقع انجام دادنش از ترس اینکه مبادا با همه ش نرسم

اصلا سمتشون نمیرم

میترسم سمتش برم و نشه اصلا کلا ولش میکنم این خیلی بده

نمیدونم باید چیکار کنم این حسو بذارم کنار برم تو دل ترسهام

معمولا ۹۹درصد از مواقع پراز استراس ونگرانی هستم وتپش قلب میگیرم واین باعث میشه با سرعت خیلی زیاد وبا ...

من وقتی استرس میگیرم همه چیو ول میکنم چون میترسم نتونم بهشون برسم اصلا سمتشون نمیرم

این باعث میشه این استرس هیچ‌وقت تموم نشه‌

نمیدونم چطور باید کنار بذارمش و برم سمت کارام برنامه هام انجامشون بدم نترسم از نشدن

به خودت بگو فلان کار رو برا 5دقیقه انجام میدم.بعدش بگو 5دقیقه دیگه.اگه خسته شدی رهاش کن.ولی معمولا ا ...

اوهوم اینک فکر خوبیه حتما فردا امتحانش میکنم ممنون عزیزم

هرچی که باعث استرس و حال بدیت شده رو بنویس رو کاغذ بعد به عنوان شخص دوم به نوشتت نگاه کن فکر کن یک ...

خیلی نوشته تون حس خوبی بهم داد مثل یه نور تو تاریکی،

خیلی ممنونم ازتون

حتما یادم میمونه

من وقتی استرس میگیرم همه چیو ول میکنم چون میترسم نتونم بهشون برسم اصلا سمتشون نمیرم این باعث میشه ا ...

چند بار از کاری که می‌ترسی و انجام بده واول هم اون کارو انجام بده زمان درنظر بگیر واسه خودت بعد میبینی کاری که شروع میکنی ناخودآگاه انجام میشه بعد بقیه زمانت و با خیال راحت باش حتی شده یک ساعت وقتی یک ساعت باخیال راحت بگذرونی وبدونی کارعقب افتاده نداری خیلی بهت حال میده تا اینکه ده ساعت تایم با کلی استرس داری که تمام کارات مونده