2777
2789
عنوان

خانوما یک لحضه بیاید..

394 بازدید | 9 پست

خانوما کمک میخوام یک دروغ مصلحتی بگم بيايد بگم جریان چیه ...

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

بچه ها داستان از این قراره یکی از آشناهامون خیلی نزدیک عموزاده ..

بلاگره من یک کامنت گذاشتم واسش ب شوخی با دختر داشت کلیپ می‌گرفت 

بهش گفتم کیه و خودش جوابمو داد مدل و اینا 

بعد دوستم کامنتتو دیده😭😢از پسرعموم خوشش میومد 

نمی‌دانست ولی اقوام ماست یعنی بهش نگفتم

بعدش

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد الان کامنتمو برام فرستاده میگ اینو میشناسی مگه ک جوابتو داده و... از ی طرف پسر عموم می‌شناسم اهل رل نیست از ی ور دوستم خیلی دوسش داره میگ اگ میشناسیش کاری کن باهام آشنا شیم 

من نمیدونم چ جوابی بدم ی دروغ مصلحتی بگید بهش بگم😭😭

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11086566/اونایی-کتجربه-سقط-دارن?postId=290990321 شمارو بخدا اینم گزارش بزنید ... براتون دعای توسل میخونم

دلم شکسته .. مریضم ..لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم... هروقت دلتون گرفت لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم سرنماز دعاتون میکنم تاخدا ب حرمت شما خوبا ب منم کمک کنه
شما بکش کنار بلاخره خودپسرعموت جواب نه رو میده دیگ شما چرا شور میزنی

نمیخام بفهمه آشناییم 

دختر خوبیه ولی خیلی از اونایی ک حرف در میاره 

پسر عموم از اونای ک یکم مغرور ولی خو دیگه بلاگره خیلیا پشتش حرف میزنن و چیزایی بهش نسبت میدن ک اصلا نیست

از یور این خانوم ماه ها پیش من درد و دل کرد راجب پسر عموم ک نمی‌دونست پسر عموی منه

الانم نمیخوام بفهمه همون خودش پیام بده اون بهش بگه ن بهتره از اینکه ه دوستی ما خرابشه هم من بیام بینشون میانجی گری کنم

بهتره بگی بعدا بفهمه واقعاااااا برات بد میشه خیلی بد میشه. اصلا حس خوبی نگرفتم که دروغ بگی بهش

عزمزمه اخه قبلا ک بهم گفته بود نمیدونستم چی بگم زبونم بند اومد مثل ابر بهار گریه میکرد 

منم واقعا پا ب پاش گریه کردم 

حتی رفتم ک بگم به پسر عموم 

گفتم فلانی میگم اگه کسی بفهمه ما باهم فامیلیم و اینا 

بعد چیز زیادی ولی نگفتم پسر عمو گفت بهتره ک نفهمه گفت خوشم نمیاد برای خانوادم حاشیه و حرفی چیزی بیاد بهتره تو خانواده بمونه و کلا با فامیل دیگه فعالیت میکنه تو اینستاگرام

خب از این حرفش فهمیدم ک نباید ب دوستم بگم اقوامم میشه منم نگفتم دوستمم یجورایی عاشقشه الان و با این کامنت و ابن داستانا دیگ واقعا موندم