2777
2789

اسی هرکس اومد به منم بگه قبل اذان خواب دیدم حاملم جنسیت بچه دختره ؟باشوهرمم اختلاف داریم میخواد طلاقم بده

توروخدا برام دعا کنید آبروم حفظ بشه شوهرم بیاد دنبالم برم سر زندگیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره تعبیر خاصی نداشته. مجرد بودم خیلی خواب میدیدم ک باردارشدم و وقت زایمانمه..حتی اونقد خوابا واقعی احساس میکردم ک همش میگفتم نکنه حامله بشم واقعا...   تو متاهلی ام اتفاقا چن شب پیش خواب دیدم  ی پسر دارم ۷.۸.ماهه ک واسه خودمه اینقد تو خواب عاشقش شدم ک تصمیم گرفتم زود بچه دارشم 

من ازاین همه مرگ بی گناه،مردنم میگیرد...  
تعبیری نداشت؟یسریا میگن خبر خوبه؟

نه من چیزی حس نکردم .حتی چن سال پیش همش خواب میدیدم ی دختر دارم ۲.۳ ساله. هنوز دخترمو نداشتم اون موقع... بعد یکی از خواهرام همون موقع اقدام میکرد و بچه دار نمیشد فک میکردم شاید اون قراره بچه دار بشه ولی ن بازم خبری نبود. ی سری خوابا واقعا تعبیر ندارن 

من ازاین همه مرگ بی گناه،مردنم میگیرد...