2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگفتین شاغلین؟

اره شاغلم کلی بیرون میرم به خودم میرسم حتی بعضا دل دوستام برام میسوزه مورد معرفی میکنن ولی بازم نمیشه جور نمیشه اکثرا هم مردا پا پس میکشن نه من

اره شاغلم کلی بیرون میرم به خودم میرسم حتی بعضا دل دوستام برام میسوزه مورد معرفی میکنن ولی بازم نمیش ...

چون هیچ کدوم جفت تو نیست.

جفت تو رو خدا کنار گذاشته، اصلا ناراحت نباش، به وقتش میاد ، ولی اومدش، بکوب تو سرش، ببین تا الان کدوم گوری بود که دیر اومدش.

من گفتم ۳۳ ازدواج کردم، حتی خواهر کوچیکترم ، ازم زودتر ازدواج کرد، نه حرف من باشه، تو کل فامیل میگن، ازدواج من از همه دخترای فامیلمون، خداروشکر بهتر بود

چون هیچ کدوم جفت تو نیست. جفت تو رو خدا کنار گذاشته، اصلا ناراحت نباش، به وقتش میاد ، ولی اومدش، بک ...

خداروشکر کاش ازدواج منم مثله معجزه پیش بیاد خیلی دلم شکست خیلی خیلی زیاد نمیدونم خدا چطور دلش میاد منو اینجور امتحان کنه کلی سختی تو زندگیم کشیدم که هر کی جای من بود تا حالا جا زده بود ولی من بدون اینکه کار خطایی بکنم ادامه دادم تا حالا دستمم به یه نامحرم نخورده چرا من باید اینقدر سخت امتحان میشدم 

خداروشکر کاش ازدواج منم مثله معجزه پیش بیاد خیلی دلم شکست خیلی خیلی زیاد نمیدونم خدا چطور دلش میاد م ...

الان این حرف بهت میزنم، بعد ازدواجت میای میگی، راست گفتی.

خدا هر چیزی رو دیر میده، میخواد خاص و عالی باشه.

من تو ازدواج خودم این دیدم.

ان شالله به حق خانم فاطمه زهرا، برای شما هم همین داستان میشه.

اولا سنت بالا نیست، دوما تو جامعه ای، دیده میشی، حتما مورد خوب میاد سراغت ان شالله