2777
2789
عنوان

وقتی با شوهرتون....

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 31 پست
علی الحساب الان قهر نکن شما دوهفته دیگه فارغ میشی

اره واسه همون نمیتونم قهر کنممممم 

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
خودشو میزنه ب قربت بازی ک باز چیشده باز چته و یه جوری دعوا راه میندازه تا خودم بیام بگم 💩 خوردم بیا ...

عین شوهره منه که. اااه

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کم حرف میزنم اما اخرشب بهش میگم که بابت فلان کارش دلخورم انتظار داشتم ی طور دیگه برخورد کنه.چندتا مثال از موقع هایی ک خودش به من احساس احتیاج میکرد تو موقع ناراحتی اینکه چطور کنارش بودم و منم میتونستم اهمیت ندم تعریف میکنم و مثال معروفمو هم میزنم😁🌹

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃
عین شوهره منه که. اااه

اوف یه ناز نازوییه ک لنگه نداره عین بچه میمونه، بهم میگه من کار میکنم خسته میشم زحمت میکشم دوس دارم خونه ک میام برات مثل بچه ات نازمو بکشی بگی پسر نازم یا قربون بچهام برم

اون موضوع زن داداش و .... چیشد دیگه؟ تاپیک قبلت هم نوشتی باغ. فکر نمیکنی خیلی زیادی میدون دادی

آخی.. بلاخره یکی پیدا شد منو شناخت و درک کرد

آره متاسفانه خیلییییی میدون دادم.

چه کنم؟ شرایط قهر ندارم الان 🤧

کاملا سر سنگین خنده و شوخی تعطیل کنارش نمیشینم یه سلام ساده میدم بهش چیزی بخوام بهش باحالت اخم میگم همینا همین یه هفته پیش سر سنگین شدم باهاش به مدت یک هفته بعد اون خودش اومد جلو  گفت دارم برات زندگی برام زهر مار کردی با اخمات گفتمش میدونی که مقصری پس ولش کن تا دوباره بر نگشتم به اون حالت 😁

آخی.. بلاخره یکی پیدا شد منو شناخت و درک کرد آره متاسفانه خیلییییی میدون دادم. چه کنم؟ شرایط قهر ن ...

همسرت یا خیلی زرنگه که قسر در رفته از او نرفتن یا خیلی اپن هست که براش مسله ای نیست و عادی هست براتون. ‌ شماهم که بارداری گفته سرش به کار خودشه