2777
2789

بچها من روز موعدم بجای پریود چندتا لک دیدم. این لک دیدن ها تا سه روز ادامه داشت بعدش قطع شد. بی بی چک گزااشتم منفی شد. روز سوم پریودم هم ازمایش دادم منفی شد. دیشب یه امپول استرادیول زدم. گفت پریود میشی اما نمیدونم بعد چند روز. هنوژ پریود نشدم. بنظرتون ممکنه بازم باردار باشم؟ میخام مطمعن بشم اخه باشگاه میرم و تحرکم خیلی زیاده نمیدونم چیکار کنم. کسی بوده مثل من باشه؟ توروخدا جواب بذین

منم دوهفته قبل از پری رفتم سونو برای چکاپ گفت یه کیست کوچولو داری دکترم گفت دوباره روز ۵ پری برو سونو 

برای اولین بار تو کل زندگیم امروز ۷ روز عقب انداختم و سراپا استرسم😭

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

چ رود اقدام کردی برا آز صبر کن ده روز بگزره بعد

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن روزازتاریخت گذشته اگه دیرگرفته باشه احتمال بارداری هست

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

بعد آمپول ۱۰روز وقت داری واسه پریود شدن

من ک بهت گفتم اگه مال موندن نیستی برو گفتم ما بچه پایین شهریم زیاد محبت ندیدیم زود وابسته میشیم😔ی چندتا سوال داشتم ازت ؟؟؟میگم الان برای اون نگران میشی؟دستشو میزاره رو دستت وقتی دنده عوض میکنی؟عکسم باهاش میگیری بزاری استوری هات؟میگم ددددلبر منو فروختی با پولش اونو خریدی؟💔💔💔باش برو خوشبخت بشی ولی اینو بدون یروزی میرسه دیگه ب تو نمیرسه حالا برو👋
ینی بنظرتون ممکنه باردار باشم؟ ینی ازمایش روز سوم پریود ممکنه خطا کنه؟ 

هیچ چیز غیر ممکن نیست شاید لقاح دیر تشکیل شده

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍

مادرشوهرم میگه گاهی تاده روزم نشون نمیده ولی تاهفت روزبیبی چک نشون میده حالااین چندروزویکم مراعات کن

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

بچها کی دوباره برم ازمایش؟ دکترم برای 12 ام قاعدگیم سونو نوشته. اونجا مشخص میشه بنظرتون؟ 

مطمئن ترین راهش آزمایش خونه، جوابشم یه روزه آماده میشه

بی بی چک صددرصد نیست خطا داره

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی