الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب یاس فاطمه که من اولین بار شنیدم ولی خوب ای کاش یکم متعارف تر اسم میزاشتین اخه صدا زدنش هم سخت میش ...
عاشق امضات شدم♥️😍😍😍😍😍
کاربریم از سال ۹۷هست این ماه تیکر بارداری میزنم حتمااااااااا🙏 دیدید بالاخره بعد شش سال حامله شدم با دعای خانومای باردار سایت؟ خدا بغلمو با دستاش پر کرد 😭😭😭خدایا شکرت دخترم ۱۴۰۳/۱۰/۱۰ دنیا اومد و من با تمام تلاشی که برای زایمان طبیعی کردم سز اورژانسی شدم و زندگیم با وجود دخترم پر از خنده و انرژی مثبت و حس خالص و شدید خوشبختی شد خدایا پله ای از پله های زندگیمو روش ایستادم که میشه خاطرات شیرین جوانیم من و دختر کوجلوم و شوهرم هرسه کنار هم🧚🤌🏻🫀
تیکر رسیدن به هدفمه،باردار نیستمکاربر جدید نیستم دقیقا پارسال۱۵ اسفند عضو شدم که هنوز نمیدونم اون کاربری م چیشد،حرفی ام نزدم که تعلیق شم💜 دوستان عزیز ما باهم دشمن نیستم پدر کشتگی هم نداریم،همگی هم در زندگی روزمرئه به قدر کافی تنش و اعصاب خوری داریم،،پس اینجا دیگه اعصاب همو بهم نریزیم، نظرات وعقاید همگی محترمه،لطفا در صورتی که عقیده ی مخالفی دارید ریپلای نکنید
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
تاپیک خوبی برای عقده گشایی بعضی ها پیدا شد !! دین ندارید ، آزاده باشید لااقل !
یعنی چی حرفت
کاربریم از سال ۹۷هست این ماه تیکر بارداری میزنم حتمااااااااا🙏 دیدید بالاخره بعد شش سال حامله شدم با دعای خانومای باردار سایت؟ خدا بغلمو با دستاش پر کرد 😭😭😭خدایا شکرت دخترم ۱۴۰۳/۱۰/۱۰ دنیا اومد و من با تمام تلاشی که برای زایمان طبیعی کردم سز اورژانسی شدم و زندگیم با وجود دخترم پر از خنده و انرژی مثبت و حس خالص و شدید خوشبختی شد خدایا پله ای از پله های زندگیمو روش ایستادم که میشه خاطرات شیرین جوانیم من و دختر کوجلوم و شوهرم هرسه کنار هم🧚🤌🏻🫀