2777
2789

چندوقته سرگیجه دارم و از پشت گردنم درد میگیره تا پیشانیم. رفتم دکتر گفت بهاطر سینوزیت هست. کسی تاحالا اینطوری بوده؟ دارو هاتون چی بوده؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همش دکتر میرم دیگ خجالت میکشم ب شوهرم بگم منو ببر دکتر😥

من همین دردوداشتم انقد قرص خوردم 

بهتره در کل عکس بگیری از سرو گردن

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠

زمان استراحت خود را بالا ببرید

استایل زندگی خود را تغییر دهید

مجاری بینی خود را به طور کامل شستشو دهید برای اینکار می‎توانید از محلول نمکی استفاده کنید

استفاده از اسپری کورتون بینی

تجویز کورتون خوراکی یا تزریقی

استفاده از آنتی بیوتیک به همراه نظر پزشک

درصد مصرف مایعات خود را چندین برابر کنید

بینی خود را مرطوب نگه دارید. برای مرطوب نگهداشتن بینی می‎توانید از اسپری آب بینی استفاده کنید

سینگل به گوری تا ابد 
زمان استراحت خود را بالا ببرید استایل زندگی خود را تغییر دهید مجاری بینی خود را به طور کامل شستشو ...

ممنون گلم. اما بخاطر چی هست ایا سینوزیت هست؟ 

ممنون گلم. اما بخاطر چی هست ایا سینوزیت هست؟ 

سینوس ها یه حفره توخالی جلو جمجمه در قسمت گونه ها  هست که کاربردش گرم کردن هوایی هست که داخل ریه ها میرن اون حفره های تو خالی وقتی مخاط بینی اونحا میره و بیرون نمیاد باعث عفونت  میشه که بهش میگن سینوزیت ..

سینگل به گوری تا ابد