2777
2789
عنوان

بچه ها خواهش میکنم بیاین کمکم

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 44 پست
چی سند حساب نمیشه؟؟؟ اینکه ۵۰میلیون ریخته حساب طلا فروش؟؟؟ اگه پرینت بانک سند نیست پس چیه؟

خوب میتونه برای خرید طلا ریخته باشه 

سند هست ولی محکمه پسند نیست ....

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
اگه خیلی حساسین باهمسرت برین ببینین بهتون چک میده برای چهارشنبه بگین بدهکاربم و طلبکار صبرنمیکنه متا ...

من احمق گفتم برای ماشین می‌خوام البته چهارشنبه آخرین وقتشه

من فکر کردم با همراه کارت همون اول می‌ریزه بعد یهو گفت نه دو روز دیگه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب میتونه برای خرید طلا ریخته باشه  سند هست ولی محکمه پسند نیست ....

خانم محترم ۱۸ساله کارم حسابذاری و کارشناس دادگستری هستم .

این خانم پزینت ارائه میده مبنی بر طلبکاری

طلافروشم باید سند ارائه بده بابت فروش طلا 

از جمله فاکتور @دفتر روزانه@گرم طلا و اجرت و ساخت@ از طرفی دوربین مغازه و شاهد و لاغیر 

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺
من احمق گفتم برای ماشین می‌خوام البته چهارشنبه آخرین وقتشه من فکر کردم با همراه کارت همون اول می‌ری ...

دیگه حرص خوردن نداره یا صبرکنین یا برین باهاش صحبت کنین بیینیم چی میشه 

منم ی سری اینجوری شدم گفت فرداتا غروب پولو میزنم شوهرم خیلی غر زد بهم 

فردا غروب شد نزد دیگه پدرمنو دراورد بعد گفت یادم رفته بود سریع شب زد برامون 

مردا همینن خودسون همهدکاری میکنن چیزی نیست خدا نکنه ما ی کاری کنیم  ولکن نیستن دیگ

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
خوب میتونه برای خرید طلا ریخته باشه  سند هست ولی محکمه پسند نیست ....

خیالتون راحت زیر دست کارشناسهای دادگستری بیاد چنان اصالت سند را برات در میارن و بازپرس به چالش میکشونه و‌تناقص میگیره که مجرمین مجبور به اعتراف میشن 

مخصوصا امروز که بازار رسمی طلا نیمه تعطیل بود

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺
خانم محترم ۱۸ساله کارم حسابذاری و کارشناس دادگستری هستم . این خانم پزینت ارائه میده مبنی بر طلبکاری ...

ممنون اما برای اون ۴۱ تومن سکه ها هیچ پرینتی و مدرکی ندارم یعنی فاکتور نگرفتم چیکار کنم 

خانم محترم ۱۸ساله کارم حسابذاری و کارشناس دادگستری هستم . این خانم پزینت ارائه میده مبنی بر طلبکاری ...

ببین الان ک اینها مشکلشون این نیست 

ولی طلا فروش نمیتونه فاکتورسازی  کنه ؟!  حالا دوربین باز ی چیزی ک اونم تو‌مرحله اخر بهش استاد میشهشما ک کارشناسی این چیزاک باید عادی باشه براتون 

ممنون اما برای اون ۴۱ تومن سکه ها هیچ پرینتی و مدرکی ندارم یعنی فاکتور نگرفتم چیکار کنم 

بستگی به روحیات خودت داره 

اما روال طلافروشی همینه سقف معین برا برداشت دارند 

اگه اعتماد نداری بهتره حضوری بری و چک بگیری 

در ضمن اون طلا فروش از دیدگاه بنده یه احمق بوده که حاضر شده شما ۵۰ را بریزی حسابش چون الان‌ مالیات فروش طلا بهش میخوره

بستگی به روحیات خودت داره  اما روال طلافروشی همینه سقف معین برا برداشت دارند  اگه اعتماد ...

آره اون پنجاه که هیچکی قبول نمی‌کرد اینم اول گفت مالیات داره بعد من گفتم خواهش میکنم وقت ندارم بانک برم و اصلا مالیاتش میدم بعد قبول کرد به نظرم آدم بدی نبود ولی نمیدونم میترسم بد دست باشه پولم سر وقت نده 

ببین الان ک اینها مشکلشون این نیست  ولی طلا فروش نمیتونه فاکتورسازی  کنه ؟!  حا ...

دختر خوب فاکتور سازی کنه 

ما چیزی  داریم بنام کازشناسی خط 

از طریق کارشناسی زمان نوشتن فاکتور مشخص میشه 

در کل خیلی جنایی نکنید به اونجاها نمیرسه 

طرف ۴کیلو طلا پشت ویترینش داره لنگ ۹۰تومن نیست که اعتبار بازارش را از دست بده

آره اون پنجاه که هیچکی قبول نمی‌کرد اینم اول گفت مالیات داره بعد من گفتم خواهش میکنم وقت ندارم بانک ...

پس انسان بوده و یه رفتار انسان دوستانه انجام داده

اسی غروب برو پیشش خیلی محترمانه ازش بخواه چک بده که کلر کنی به حسابت بگو حساسیت برا همسرت ایجاد شده

دختر خوب فاکتور سازی کنه  ما چیزی  داریم بنام کازشناسی خط  از طریق کارشناسی زمان نو ...

خب می‌تونه که مثلاً بهونه بیاره چهارشنبه پولم نده ؟ شاید نداشته باشه یادش رفته باشه بد حساب باشه 

هزار تا فکر تو سر آدم میاد