2777
2789

بچه ها ما شهرمون اموزشگاه راهنمایی رانندگی نداره 

مجبورم برم نزدیک ترین شهر 

کلاس آئین نامه هم ساعت ۲ شروع میشه 

برای ساعت یک ما سرویس نداریم که بتونم راحت بیام 

ساعت ۱۲ میرم وایمیسته کنار خیابون چون تا اونموقع سرویس هست فقط که بتونم برم

وقتیم میام باید یا تو شهر بچرخم تا ساعت دو بشه یا تو پارک بمونم یا برم تو کافی شاپ و ساندویچی یه چیزی هم سفارش بدم و بشینم تا ساعت ۲ بشه 

خسته شدم به خدا  تا آخر هفته کلاس هست 

همش باید اینجوری بگذرونم 

تا این هفته تموم بشه بره 

دفعه قبل رفتم تو یه ساندویچی نشستم  فقط یه بطری اب معدنی ازش گرفتم و نشستم تو مغازش این اخرا دیگه داشت چپ چپ نگاهم میکرد میگفت خدایا این چرا نمیره 😅😅🤣

برای همینه زندگی کردن تو شهر های بزرگ رو ترجیح میدم ادم انقدر حقارت نمیکشه برای انجام دادن کاراش همش بخواد بره و بیاد و اذیت شه 

سلام لطفا توجه کنید!!! ⚠️خواهش میکنم به  نظر من احترام بزارید وقتی تو تاپیک من شرکت میکنید خارج از بحث موضوع حرف نزنید یا بحث رو منحرف نکنید که کم کم به تعطیل شدن نزدیک بشه !از کاربرایی که با کمال میل منو به خاطر مشکلم راهنمایی میکنن  خیلی تشکر میکنم 💖.چون دقیقا تبادل نظر در اصل برای راهنمایی کردن همدیگه به طور صحیحه!یاد بگیریم اگه نظر مفیدی نداریم تو تاپیک شرکت نکنیم اصلا🙅‍♀️ که صفحات تاپیک الکی جلو نره💁‍♀️ و شلوغ نشه🤦‍♀️!از کاربرایی که اصلا مراعات نمیکنن و شرایط حال استارتر و بقیه کاربر هارو درک نمیکنن به شدت متنفرم😡 دقیقا منظورم همون کاربر هایی هستن که میان تو تاپیک بقیه مسخره بازی درمیارن اگه موضوع تاپیک جدی باشه و چله زیارت و تبلیغ میزارن یا میگن تاپیک منو گزارش کنید تورو خدا به جاش براتون دو رکعت نماز میخونم 😐🤕🗿
عیب نداره یه هفته س دیگه

یه هفته باشه خیلی عذاب اوره 

الانم نشستم تو کافی شاپ روم نمیشه به مرده بگم آقا ببخشید میشه یه ۴۰ دقیقه اینجا بشینم😑

سلام لطفا توجه کنید!!! ⚠️خواهش میکنم به  نظر من احترام بزارید وقتی تو تاپیک من شرکت میکنید خارج از بحث موضوع حرف نزنید یا بحث رو منحرف نکنید که کم کم به تعطیل شدن نزدیک بشه !از کاربرایی که با کمال میل منو به خاطر مشکلم راهنمایی میکنن  خیلی تشکر میکنم 💖.چون دقیقا تبادل نظر در اصل برای راهنمایی کردن همدیگه به طور صحیحه!یاد بگیریم اگه نظر مفیدی نداریم تو تاپیک شرکت نکنیم اصلا🙅‍♀️ که صفحات تاپیک الکی جلو نره💁‍♀️ و شلوغ نشه🤦‍♀️!از کاربرایی که اصلا مراعات نمیکنن و شرایط حال استارتر و بقیه کاربر هارو درک نمیکنن به شدت متنفرم😡 دقیقا منظورم همون کاربر هایی هستن که میان تو تاپیک بقیه مسخره بازی درمیارن اگه موضوع تاپیک جدی باشه و چله زیارت و تبلیغ میزارن یا میگن تاپیک منو گزارش کنید تورو خدا به جاش براتون دو رکعت نماز میخونم 😐🤕🗿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.