2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس کافیه

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

عکس نشون بدین کافیه اسکرین بگیرین شاید اونجا نت نباشه

میشه برای اینکه لاغر بشم سه تا صلوات بفرستین😘وزن اولیه=83.  . هدف اول=78🔓🔑 خدایا شکرت هدف اولمو دیدم۲۴مهر ماه 🤩🤩😍 بریم برای هدف بعدی 💪💪 هدف دوم۷۴🔑🔓خدای مهربونم شکرت هدف دومم دیدم۱۰ابان ماه 🙏🙏😘پیش به سوی هدف سوم 💪💪هدف سوم70🔓🔑۲۳آذر ✨خدای بزرگ و مهربونم شکرت بریم به سمت دهه شصت 😅😍 هدف چهار 66🔓🔑خدایا خیلی ممنونم ازت 15بهمن ماه بریم به سمت هدف بعدی👈.  هدف پنجم62🔒. هدف ششم58🔒.  خدای مهربانم کمکم می‌کنه مطمعنم ،چون من عشق خدا هستم خودش بهم گفته که عاشقمه ❤️❤️

نه پدرم هفته پیش قطار بودن من با گوشی خودم فایل رو باز کردم وبا بلوتوث فرستادم تو گوشی اون

میشه برای اینکه لاغر بشم سه تا صلوات بفرستین😘وزن اولیه=83.  . هدف اول=78🔓🔑 خدایا شکرت هدف اولمو دیدم۲۴مهر ماه 🤩🤩😍 بریم برای هدف بعدی 💪💪 هدف دوم۷۴🔑🔓خدای مهربونم شکرت هدف دومم دیدم۱۰ابان ماه 🙏🙏😘پیش به سوی هدف سوم 💪💪هدف سوم70🔓🔑۲۳آذر ✨خدای بزرگ و مهربونم شکرت بریم به سمت دهه شصت 😅😍 هدف چهار 66🔓🔑خدایا خیلی ممنونم ازت 15بهمن ماه بریم به سمت هدف بعدی👈.  هدف پنجم62🔒. هدف ششم58🔒.  خدای مهربانم کمکم می‌کنه مطمعنم ،چون من عشق خدا هستم خودش بهم گفته که عاشقمه ❤️❤️
مممنونم، آخه تو قوانینش نوشته باید چاپ بشه

نمیدونم والا پدرم که هفته قبل رفتو برگشت گرفته بود واسه ارومیه تهران گیر نداده بودن