2777
2789
اگه کسی تجربه مفیدی از بچه داری داره در اختیار بقیه بذاره. تا ما هم استفاده کنیم
در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا مثلا سیب واسه همه مخصوصا بچه ها مثل داروی اشتها آور عمل میکنه. وقتی دخترم کم خوراک میشه سیب اشتهاشو باز میکنه
در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
وقتی تب میکنه بچه خیس کردن زیر بغل و رون ها زود تبو پایین میاره
من دخترم خیلی بدغذابودو وزنش ثابت مونده بودوهیچ جوره کم خونی شدیدش درمان نمیشد تا اینکه ی متخصص بهش فروگلوبین قطره ای دادوخوب شد... البته اینجورداروهاروباید متخصص تجویز کنه ولی خب تجربم لود خاستم بگم اخه تواطرافم چندنفرم دیدم ک بچش شرایطش مث بچه ی من بود
💏هــــم نــفــسـ💏: ✨🍂 هر زنی... برای لبخند زدن درآینه باید مردی را داشته باشد که: با شانه‌ انگشت هایش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید: هرجور که باشی، زیبایی...
موز رسیده مسهل هست ولی موزی مه تو بازار هست نارس جمع میشه واسه همین شکم رو میبنده
ممنون ترلان جان چشمک جان دختر منم کم غذا بود آز داد کم خونی داشت قطره اهنشو دو برابر کردم بهتر شد
وقتی تهوع داشت متوکلرپرامید معجزه بود براش ،غذا هم دمی شوید میدادم و غذای چرب نمیدادم ،وقتی یکم حالت سرماخوردگی داره مسی با خوردن لبنیات پخش میشه تو سینه اش این رو رعایت میکردم
اندکی صبررر سحر نزدیک است