2777
2789
عنوان

عصابمو خراب‌کرد شوهرم

528 بازدید | 36 پست

ازدیروزعصراومده توخونه همیجوربهانه گیری الکی میکنه نمیگه من دست تنها تو خونهه بادوتابچه کوجک بهانه گیر همه امیدم ب اونه ک شب میادخونه 

قراربوده دیشب ببرتمون بیرون منم ب بچه م گفتم اخرش نبرد و بچه م هی گریه کرد

بعد ی قول دیگ داد ک راج ب امروز بود اونم زد زیرش باز بچهامو چش براه کرد

الانم عین طلبگارا باز‌رفت سرکار

شوهرای شمام اینجورین؟شوهرمن مثلاماهی۲یا۳باراینجوری میشه بداخلاق و بهانه گیر.اصلانمیشه باش حرف زد

❤💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اون دو سه روز ازش چیزی نخواه و تو بهش توجه روزای دیگه خواسته هاتو بگو

چیزی نمیگم بش ولی نمیتونم ناراحتیش ببینم میرم باش صحبت کنم ارومش کنم بدتر میپره بم میگ چکارمن داری

همون سگ محلش کنم زودترخوب میشه

❤💜
شوهر من شبا نیم ساعت بچه رو نگه میداره من برم دوش یا کاری دارم انجام بدم  از گردش و تفریح خبری ...

ماهم همچین گردش و تفریحی نداریم اصلا فقد هفته یبار شب بریم خیابون الکی ۱۰دقیقه دوربزنیم بیایم.همین.اینم یکیش دیشب ک نبرد

❤💜
یه مطلبی خوندم نوشته بود مردا هم در طول ماه دو سه روز پریود مغزی میشن ... همسرت پریود شده الان ...

هوم.

همه ررنامه هامونو بهم میریزه

من ازخودم میگذرم ولی وااااقعا نمیتونم اشک چشمدوتابچمو ببینم

یکیش دیشب قول داد زدزیرش یکیم امروز.یکیم فردا ک گفته نمیبره تولد اخه من بچهامو چش براه کرده بودم

❤💜

اگر حوصله و وقت خوندن کتاب داری می تونم برات کتابی رو معرفی کنم که شاید برای شما مفید باشه. به نام  مسائل و مشکلات زناشویی است. این کتاب بینش‌ها و توصیه‌های عملی در مورد چگونگی گذر از فراز و نشیب‌های یک رابطه، به‌ویژه زمانی که با مشکلات مالی مواجه می‌شوید، ارائه می‌کند.

خواندن کتاب مسائل و مشکلات زناشویی هم، شما و همسرتان می توانید درک عمیق تری از دیدگاه های یکدیگر به دست بیارید و راه هایی برای غلبه بر چالش ها پیدا کنید. البته در کنار خواندن کتاب  برای تقویت بیشتر پیوند خود به دنبال کمک حرفه ای یا مشاوره باشید.

لینک کتاب
https://b2n.ir/b39721

قرار بو برم خ مامانم تولدداریم فردا اینم لجبازی کرد گفت نمیبرمتون

عزیزم خودتون برید.

گاهی وقتا مردا بدخلقی میکنن.ماها خودمون هم گاهی اینجوری میشیم پس همدیگه رو درک کنید زندگی رو واسه هم تلخ نکنید.

ماهم همچین گردش و تفریحی نداریم اصلا فقد هفته یبار شب بریم خیابون الکی ۱۰دقیقه دوربزنیم بیایم.همین.ا ...

خیلی زندگی چرت شده، فقط شده صب بیدارشیم ناهار بزاریم ظرف بشوریم کارای خونه و بچه بعد شام و بعد خواب و دوباره و دوباره 

همش تکرار 

😩😩😩😩😩😩😩

🥰بهترین های من پسرمآریادخترم آیسو🥰
عزیزم خودتون برید. گاهی وقتا مردا بدخلقی میکنن.ماها خودمون هم گاهی اینجوری میشیم پس همدیگه رو درک ک ...

من برم خو نمیزاره میگ حالا ک اعصاب من خورده پ شما هم هیچجانرید ته خونه بمونید.

❤💜
خیلی زندگی چرت شده، فقط شده صب بیدارشیم ناهار بزاریم ظرف بشوریم کارای خونه و بچه بعد شام و بعد خواب ...

بخدا من چی بگم ازمامانمینادورم۴۰دقیقه فاصلمونه هیییییچکیم جز مادرم و خواهرم ندارم اینم تابتونه ازمون دریغ میکنه و نمیبرتمون

نه پارکی میریم ن تفریحی ن خونه دوستو فامیلی هیچی هیچی هیچی

❤💜