2777
2789

سونو دادم ناهمسان دوقلوها دکتر سونو گفت همه چیشون عالی و طبیعیه مشکلی ندارن تیغه بینی رو دید تو هر دوتا. ان تی هم ۲ و ۲/۶ بود.. دیروزم از ازمایشگاه زنگ زدن گفتن ریسکت خیلی پرخطره سریع بیا بگیر. هزینه سلفری و امینو ندارم شرایطمون خیلی بده. هنوز دکتر نرفتم. چکار کنم. ینی تا دیر نشده سقط کنم؟  داغونم از دیشب قرصامم نخوردم 

خدا بگم چکارشون کنه که فقط استرس میدن

برای منم همینطور استرس دادن

اما خدارو شکر بچه ها سالم بودن

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

برا همه رو میزنن یک از ۲۵ 

یک از ۱۰۰ 

یک از هزار 

عادیه 

هنوز نرفتی دکتر ببینه درمورد سقط حرف نزن عزیز من 

بسلامتی و راحتی طی میکنی بچه هات سالم و راحت به دنیا میان  

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش خاله منم که باردار بود دکترش گفته بود نتایجت مشکل داره باید سقط کنی.بنده خدا خالم تا چند وقت درگیر بود اخرش رفتن ازمایشگاه ژنتیکی ازمایش دادن گفتن خیچ مشکلی نداره و نگران نباشید.دوسال پیش هزینه ازمایشش شد۴تومن

نگران نباش خاله منم که باردار بود دکترش گفته بود نتایجت مشکل داره باید سقط کنی.بنده خدا خالم تا چند ...

اگه تا انومالی صبر کنم دیر نمیشه؟ اگه خدای نکرده اونوقتم ریسکم بالا باشه سقط میکنن؟ اخه میگن تا هفته ۱۸ وقت داریم بعدش نمیزارن 

وای عزیزم بخاطر یه احتمال میخوای جنینت رو سقط کنی؟ ان شالله چیزی نیس. نگران نباش به خیلیا میگن احتمالش هست ولی سالم سالم دنیا میاد جنینشون

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
اگه تا انومالی صبر کنم دیر نمیشه؟ اگه خدای نکرده اونوقتم ریسکم بالا باشه سقط میکنن؟ اخه میگن تا هفته ...

انومالی رو که تا قبل۱۸هفته باید انجام داد که اگر خدایی نکرده مشکلی باشه مجوز سقط بدن.قطعا باید بمونی تا انومالی الان زوده برا قضاوت عزیزم.

چرا بارداری های الان اینقدر به مادر استرس میدن

ده سال پیش که من سر بچم باردار بودم والا یک هزارم این استرس ها نبود!

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
چرا بارداری های الان اینقدر به مادر استرس میدن ده سال پیش که من سر بچم باردار بودم والا یک هزارم ای ...

بود گلم

خیلی هم زیاد بود.

منم سال ۹۲ بودم

چنان استرس دادن بهم که مدام تپش قلب داشتم.

بچه هام سالم بودن خدا رو شکر اما چنان بیقرار و بیخواب و کولیکی شدن که نابودم کردن

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️