2777
2789
عنوان

لباس عقد

130 بازدید | 9 پست

با اینکه بیشتر از یکساله ک از عقدم میگذره اما از لباسی ک پوشیدم متنفرم و نمیتونم فراموشش کنم...من تو اتاق پرو بودم هنوز بیرون نیومده بودم اونا خرید رو انجام داده بودن...خواستم بگم ن بگم عوضش کنین لطفا گفتن زشته فلانه بیساره....الان هرررر لباس مجلسی و هررررر لباس عقدی رو میبینم دلم میگیره... شروع میکنم ب غر زدن ناخودآگاه...یا انقدر ناراحت میشم ک میشینم گریه میکنم... 

چیکار کنم؟؟؟راه چاره چیه؟؟؟

ابدا عکسای عقدمو نگاه نمیکنم و هیچ کدوم رو در معرض دید قرار نمیدم...ازش متنفرم متنفررررر

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

برا عروسیت جبران کن

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
برا عروسیت جبران کن

جبران کردم اتفاقا خیلی هم سختگیری کردم خیلی گشتم ولی عقد برام مهم تر بود 

حس میکنم عقد از عروسی مهمتره

هرچند عروسی بزرگی هم گرفتم...

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جبران کردم اتفاقا خیلی هم سختگیری کردم خیلی گشتم ولی عقد برام مهم تر بود  حس میکنم عقد از عروس ...

اتفاقا عروسیه که یاد همه میمونه

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
منم همینطورم لباس عثدم انقد بلند و گشاد بود ولی خب کاریه که شده بقیه مناسب هاتو خوب بگیر ولش کن تا ر ...

نمی‌دونم چرا عین آدمای عقده ای شدم...لباس مجلسی میبینم مغزم داغ می‌کنه

ب زودی مراسم پسرداییمه امروز رفتیم لباس بخریم انقدر حالم بد شد ک نخریدم و برگشتم...حتی تو راه از فشار عصبی حالت تهوع داشتم 

نمی‌دونم چیکار کنم..‌همسرمو دارم عذاب میدم.‌‌.‌.

اتفاقا عروسیه که یاد همه میمونه

من با خودم مشکل دارم😞اصلا حتی خودمم نمیتونم خودمو درک کنم😞

من نه از عقدم نه عروسی راضی نبودم هروقت یادم میاد غصم میگیره

خیییییلییییی بده خیییییلییییی خیییییلییییی 

امروز خیلی حالم بد شد 

همش نگاه میکردم ک چرا لباس دامن دار نگرفتم😞