2777
2789

چند سال پیش میخواستمش ولی به باد کتک کتک ها شوهرم دادن 

شوهرم ادم خوبیه 

ولی دلم باهاش نیست هر بحثی هم میشه طرف خانوادشه مشکل بچه دار شدن هم داریم دکتر نمیره 

دیشب پسره عکس کارت عروسیشو گذاشته بود 

امشب عروسیشه دارم خفه میشم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چک نکن دیگه.....سعی کن این زندگیت رو بسازی ،گذشته ها گذشته رفته حال و آینده ات رو خراب نکن....

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

یاد هفت سال پیش خودم افتادم مافامیل بودیم توعروسیشم بودم🥺باچشم گریون رقصیدم من فراموشش کرده بودم ولی تحمل نداشتم اون شبو،طلاق گرفتم چ سال بعدش بخاطرناسازگاری باهمسرم ایشونم جداشدن الان منتظرتولد بچمونیم

هرچه دادم به اوحلالش باد
عزیزم ...‌ب این فک کن ک راه شما سالها پیش از هم جدا شده ..‌تو هم انرژیتو بذار رو زندگی خودت

می دونی نمیشه همش فکرم پیششه هر کاری میکنم نمیشه یه مدت فراموش کرده بودم با دیدن عروسیش داغم تازه شد

متاسفم فقط همین حیف شوهرت 

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

منم چنین شبی رو از سر گذروندم 

واقعاااا خفه کننده بود 

دقیقا شب سالگرد عروسی خودم...ینی تا ابد شب سالگرد عروسیم با اون یکی شده 

اما من عروسش نیستم...اونم دامادم نیست...

من در تمام عمر اینگونه سفر کردم "گیلان به سمت مشهد وگیلان به سمت قم"

وقتی خودت شوهر و زندگی داری چرا دنبالش میکنی و بهش فکر میکنی؟؟

جز اینکه حالت آشفته میشه و از شوهر و زندگیت سرد میشی چیزه دیگه ای برات نداره ...

چاره ای هم جز ساختن نیست.. سعی کن خوب و عاشقانه کناره شوهرت زندگی کنی .‌ انشالله به همین زودی ها هم باردار میشی و حال و هوات عوض میشه. 

یاد هفت سال پیش خودم افتادم مافامیل بودیم توعروسیشم بودم🥺باچشم گریون رقصیدم من فراموشش کرده بودم ول ...

ما هم فامیلیم ولی دور با عروس 😑همه رفتن عروسی بجز ما بهانه اوردن گفتن رفتیم شهرستان