2777
2789
عنوان

یه سوال

201 بازدید | 23 پست

اگر یه خانم مریض باشه و دکترا ازش ناامید باشن ودوسالی هم باشه که باشوهرش در ارتباط زناشویی نداشته باشه چون از لحاظ پزشکی نمیتونه کاری بکنه و واسش خوب نیست ... به نظر شوهر اون خانم حق داره ازدواج کنه یا خانواده ش ازش بخوان که زن بگیره؟؟؟ درضمن این خانم حدود 25ساله سرطان داره و همه رقم شوهرش حمایتش میکنه ولی این دوسال شوهره سکوت کرده ولی ازش مشخصه که تحت فشاره... 

بعضی وقتا ممکنه واسه یه مریض، تنها امیدش همینی باشه که همسرش پاش واسته 

اگه برادر من بود بهش حرفی نمیزدم چون از آه آدمی که مریضه و حق دفاع نداره میترسم 

اگه اون آقا دامادمون هم بود باز من چیزی نمیگفتم چون خواهر خودم مریض بود و ممکنه تنها دل خوشیش همین یه مورد باشه و نمی‌داشتم آخر عمرش با دل شکسته از دنیا بره 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی آدم ازدواج می‌کنه یعنی همه پستی بلندی های زندگی خوب و بد کم وزیادها رو میپذیره  و همه احتمالات چنین اتفاقاتی رو در نظر میگیره پس اون مرد  حق نداره تو این شرایط اینکارو کنه کاش خدا نگاهی به حال اون خانمه بندازه و شفای خیرش بده خانمه درد خودش یکطرف مشکلات زناشویی هم بدتر عذابش میده 

عشق ماندگارمی🖇️♥️⁦(⁠●⁠♡⁠∀⁠♡⁠)⁩
بستگی به معرفت طرف داره وگرنه چیزی نیست که نتونی ازش دل بکنی و اینکه دوست داشتنه در چه حده تا پای جو ...

خانمه گ گفته اگر خداستی زن بگیری منو طلاق بده اینم بخاطر اینکه بهش بفهمونه چقدر دوستش داره حتی ماشین زیر پاش هم کرده به نام خانمش... ولی شوهره چون سنی نداره اذیت میشه تازه شده 43سالش

خانمه گ گفته اگر خداستی زن بگیری منو طلاق بده اینم بخاطر اینکه بهش بفهمونه چقدر دوستش داره حتی ماشین ...

خانم ۲۵اقا ۴۳سال چقدر اختلاف نمیدونم من کسایی دیدم تو بحث بچه دار نشدن پای هم بمونن ولی مسائل ج ن س ی خب مسئله فرق داره خیلی مهمه بستگی دارع طرف سرکوبش کنه یانه

کسی تا حالا بهش نگفته زن بگیر ولی خانواده شوهره خیلی هوای عروسشون رو دارن...

اونا انسانیت خودشونو دارن میرسونن 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

خانم ۲۵اقا ۴۳سال چقدر اختلاف نمیدونم من کسایی دیدم تو بحث بچه دار نشدن پای هم بمونن ولی مسائل ج ن س ...

ببین اوایل ازدواج‌شون قبل اینکه متوجه بشه سرطان داره یه بچه اورد که دکترا گفتن خطرناکه. دیگه نذار بچه گیرت بیاد....رابطه شون هم محدود کردن سه ماهی یکباربوده الان دوساله بهش گفتن به هیچ عنوان نباید رابطه داشته باشی حتی یکبار... 

ببین اوایل ازدواج‌شون قبل اینکه متوجه بشه سرطان داره یه بچه اورد که دکترا گفتن خطرناکه. دیگه نذار بچ ...

بنظرم بشینن بچه شو نو بزرگ کنن اون حس هم خب دیگه قابل چشم پوشی هست مردای مجرد زیادی هستن سن بالا ولی اهل چیزی نیستن یا مردایی که همسرشونو از دست دادن چه با طلاق چه فوت و دیگه زن نگرفتن واهل کاریم نبودن

اونا انسانیت خودشونو دارن میرسونن 

اره خداییش هرطوری فکرش کنی هواشو دارن و کنارش هستن.... با بداخلاقی ها و کم محلی ها و کم حوصله بودنهاش و..... همه چیزهای بدش هم به راحتی میسازن مثل دخترخودشون هست واسشون 

بنظرم بشینن بچه شو نو بزرگ کنن اون حس هم خب دیگه قابل چشم پوشی هست مردای مجرد زیادی هستن سن بالا ولی ...

پسرش 24سالشه و میخوان واسش زن بگیرن... 

چون میترسن دیر بشه و یهو خدایی نکرده زبونم لال مادره نباشه 

راستش خانواده دختره از خانواده دامادشون خواستن که پا پبش بزارن مجدد واسه پسرشون زن بگیرن این بنده خداها هم نمیدونن چیکار کنن... از قبل عید تا حالا بااین موضوع درگیر هستن... منم دخترخاله همون خانم هستم 

پسرش 24سالشه و میخوان واسش زن بگیرن...  چون میترسن دیر بشه و یهو خدایی نکرده زبونم لال مادره ن ...

نمیدونم من بودم جای خانم طلاق میگرفتم جای اقا بودم اینکارو نمیکردم بالاخره هر زندگی ای یه سری مشکلات داره هر کس به نوعی