اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
شوهرت بر چه نظریه ای میگه ضرر داره؟ نسخه دکتری که سالها درس خونده و تجربه داره رو میبره زیر سوال🙄
من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍
برگ سنجدم برا دوقلویی خوبه.کلومفین بدون امپول میشه؟
نمیدونم من دو دلم کلا برا بچه اوردن ولی شوهرم عاشق بچست میترسم بعد بچه کلا سرد شیم از هم و رابطمون ب گند کشیده شه
فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی
سر خود مصرف نکنی کیست میشه خدایی نکرده زیر نظر دکتر باش
راستش فعلا ن دکتری رفتم ن چیزی اصلا هم دلم بچه نمیخواد ولی شوهرم کلید کرده و میگه باید پسر هم باشه داره دیوونم میکنه ینی
فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40