2777
2789
عنوان

طب سنتی تنبلی تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 35 پست
فکرکنم برای شروع دوره دکتر بهت ال دی تجویز کنه تا ببینه کنترل میشه پریودت یا نه شایدم قرصای دیگه مثل دوفاستون هم بده کلا بستگی داره به وضعیت سیکلت ....یه عده هم رازیانه مصرف میکنن با طب سنتی .تاپیکی که میذارم بخون حالا این نمونش هست که راضی نبود بعد اینکه اگه اضافه وزن داری حتما خودت لاغر کن پیاده روی هم خیلی خوبه کلا نگران نباش میشه باهاش کنار اومد http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1561299

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ال دی تو دوره هایی که مصرف میشه کلا حجم خونریزی خیلی کم میکنه بعدش که ال دی تموم شد بلافاصله دکتر نرفتی که سونو کنه ببینه وضعیت چطوره ؟ الانم که قرصت قطع کردی بازم خونریزیت کمه درسته ؟
نمیدونم از این لحاظ که میگی کلا قطع شد مشکل چی میتونه باشه انشالله با طب سنتی نتیجه بگیری عزیزم فقط تو همین سایت سرچ کن تا تاپیکای طب سنتی تنبلی تخمدان برات پیدا بشه بعضی تاپیکها بصورت جامع هستن و چند صد صفحه ای