2777
2789
مو هامو تا حالا به جز قهوه ای رنگ دیگه ای نکردم,الان چند ماهه مش کردم رنگ استخونی.خسته شدم از رنگش اما شوهرم دوست نداره دوباره رنگ کنم.میگه موهات داغون شده.به نظرتون مش ها رو میشه رنگساژ کرد؟؟ اگه میشه چه رنگی قشنگ میشه که تنوع داشته باشه نسبت به قبل؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چیزی از موهات نمیمونه اونجوری خشک و زبر میشه. یه رنگ تیره بذار مثلا قهوه ای خیلی تیره که میشوری حداقل خیلی نشون نده رنگ به رنگه. یه مدت هم ماسک مو استفاده کن هفته ای یکبار. تا موهات احیا بشه متاسفانه رنگ و مش روشن یه مدت قشنگه بعدش کاملا یکی دوسال درگیرت میکنه و صبوری میخواد تغییر دادنش. منم الان بلوندم گذاشتم خودش طبیعی رشد کنه ذره ذره کوتاه میکنم دیگه طرف رنگ نمیرم