2777
2789
عنوان

بچه ها کسی بانک آینده حساب داره؟؟

850 بازدید | 14 پست
سود روز شمارش چقدره؟
خداجونم همه رو مثل من به خواسته هاشون برسون 💘💗💋 ممنون که در مرداد 99 مجوز و مدرک مهمی که دنبالشیم رو بهمون دادی🤩💎🙏 بهترین روز زندگیم بود و همه خستگی هامون در رفت😇 خییییلی خوشحالممممم خدایا شکرت💕😍 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طرح عیدانه یعنی همین ۱ ماه رو ۲۲ درصد میدن؟؟
خداجونم همه رو مثل من به خواسته هاشون برسون 💘💗💋 ممنون که در مرداد 99 مجوز و مدرک مهمی که دنبالشیم رو بهمون دادی🤩💎🙏 بهترین روز زندگیم بود و همه خستگی هامون در رفت😇 خییییلی خوشحالممممم خدایا شکرت💕😍 
من دارم حسابت زیر ده تومن نباید بیاد روزشمار هر یه میلییون رو 17 هزار تومن میده

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
بالای 50 میلیون تومن 24 درصده البته سود طبق پول اولی که گذاشتی حساب میشه

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
من دارم. طرح عیدانه ش خوبه. 22 درصد روزشمار من متوجه نمیشم دوستان چی گفتن در مورد روز شمار. قانونش اینه که به شما روز شمار 22 درصد میده تا وقتی اون حساب رو دارید. نمیتونه بگه من از این به بعد 10 درصد میدم همه بانک ها هم زیر نظر بانک مرکزی هستن وگرنه نمیتونن تابلوی بانک بزنن
مرسی بچه ها از پاسختون
طرح عیدانه ش ۲۲ درصد بود که گفتن معلوم نیست تا کی ادامه داشته باشه اگر بانک مرکزی ایراد نگیره یا خود سیاست بانک تغییر نکنه همون ۲۲ درصد باقی می مونه اما به غیر از اون فکر میکنم ۱۰ یا شاید بیشتر باشه
ان شالله که همون ۲۲ درصد باقی میمونه امیدوارم بیشتر هم بشهههه😄
ان شالله که همون ۲۲ درصد باقی میمونه امیدوارم بیشتر هم بشهههه😄