2777
2789
عنوان

جواب جاری چی بدم ...

393 بازدید | 32 پست

سلام خانمها

من دوتا  جاری دارم که از هر دو کوچکترم و توی شهر دیگه زندگی میکنم یعنی نزدیک نیستم رابطه بدی هم باهاشون ندارم همیشه احترامشون داشتم در واقع کاری به کارشون ندارم

امروز تولد دختر جاری بزرگم بود من و شوهرم دیشب پیام تبریک براشون فرستادیم

حالا امروز برداشته پیام‌های تبریکی که بقیه فرستادن و به صورت متن از قبل آماده شده بودن استوری کرده که فلانی این پیام داد و ....

پیام من ساده بود به صورت عامیانه تبریک گفتم البته انتظار استوی کردن نداشتم من صبح استوریش را لایک کردم حالا عصری مادر شوهرم زنگ زد احوالپرسی کنه گفت میترا ازت گله گی کرد که چرا جواب استوری ندادی 

آخه باید چه جوابی میدادم در ضمن به بقیه چه ربطی داره که فلانی چه پیام تبریکی برا تولد فرستاده

یدونه همسر و مامان عاشق

چ چرت و پرتا

همین رو ب مادر شوهرت بگو

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه چیا بلاجوینی😑

اَزگرگ‌ بودن دَم‌ نزن..انسآنم‌گآهی‌ آرزوست..🦋گرگرآک سآبق🦎با‌نظر‌‌‌من‌مخالفی ‌نیازی‌به‌بحث‌نیست‌یواش‌بکش‌کنار✋😏خیلی مظلومانه‌ تعلیق شدم💔😂

😐

جاریت چه نفهمه

مادرشوهرت از اون نفهم تر که این چرت و پرتو به تو گفته

البته ببخشید ها//.

آنکه از من تو گرفتی همه جانم بود... در ظاهر روی پاهایم ایستاده‌ام. گاهی می‌خندم و گاهی گریه می‌کنم. ‏اما حقیقت این است که خسته هستم. ‏می‌خواهم فرار کنم. می‌خواهم بروم گم بشوم...

بگو ف یلتر وصل نشد🤭

خدارو شکر که لایق دوباره ی مادر شدن شدم😍سلامتی تو راهی مهمتر از جنسیتش بود.💞ولی اینکه خدا هوایم رو داشت هم دخترمو بهم داد هم اکنون پسرمو💞همسرم میشنیه کنار م و میگه میخام پیراهن دکمه دار تنش کنم آستینهاشو بالا بزنم 😍😍غرطیش کنم😃😃خدایا شکرت که همسرم پسر دار شد😍عاشق ذوق تو چشم هاش وقتی از پسرمون حرف میزنه😍😍ولی مدام تاکید میکنه صد تا بچه بیاری هبچکس برام دخترم نمیشه💞برام دعا کنید این دوران بسلامت رد بشه💞😍