2777
2789

من ۸ ماه بچم به خاطر دکلمان از دست دادم میخاستم بپرسم کسی تا الان اینجوری بوده و چه کار کرده و دکترش چه ازمایشابب براش نوشته که بچه بعدیش سالم به دنیا اومده

دکلمان چیه؟ 

یه روز یه گدا بوده که دونفر بودن هرروز بهش سر میزدن یکیشون هر روز بهش یه لگد میزد و یکیشون هرروز بهش پول میداد، یه مدت این دو نفر پیداشون نمیشه اونیکه لگده رو میزد شد آدم خوبه و اونیکه پول میداد بهش شد آدم بده چون چند وقت پیداشون نبود که بهش لگد بزنن یا پول بدن، مراقب باشین بیش از اندازه خوب نباشین چون یه روز نبودن خوبیتون یا کم شدن خوبیتون باعث بد دیده شدنتون میشه، ✓/// از طرف یه احمق که همیشه خوب بوده و ساده از بس بلا سرم اومده دیگه از خودم بیزارممممم بخاطر کودن بودنم و سادگیم، انشاالله یه روزی میاد میبینم که حقم گرفته شده و میام اینجا مینویسم🖤😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بعد اون اتفاق اوایل که خوب جلوگیری کردیم که نشه چون میترسم از اتفاق افتادن دوباره ش

بعد یه سال اقدام کردیم که نشد یه چند ماه هم گذشت بازم نشد رفتم دکتر..سونو و ازمایش از من و همسرم که موردی نبود بعد یه چند تا تقویتی داد و داروهای محرک که بازم نشد

دراوج ناامیدی ماهی که داروها رو قطع کردم حامله شدم

استراحت نسبی داشتم باوجود این سفر دو هفته ای هم ماه سوم رفتم 

بعد هم سرکلاژ شدم وپسرم هم سالم بدنیا اومد

ولی اسپرین مصرف میکردم و شیاف از اخرای ماه شش هم دوفاستون و کلی تقویتی و ویتامین

تازه بعد اونم یه بارداری خدا خواسته بدون هیچ استراحتی در طول دوران بارداری داشتم که اونم سالم بدنیا اومد این دفعه با خواست خودم سرکلاژ نشدم

دوتا‌پسرام سه سال فاصله دارن

من بعد اون اتفاق اوایل که خوب جلوگیری کردیم که نشه چون میترسم از اتفاق افتادن دوباره ش بعد یه سال ا ...

فقط میخام بپرسم شما فقط تحت مراقبت بودین یا قبلش ازمایش هم دادید و بهتون گفتن علت دکلمانتون چی بوده

فقط میخام بپرسم شما فقط تحت مراقبت بودین یا قبلش ازمایش هم دادید و بهتون گفتن علت دکلمانتون چی بوده

اصلا ازمایشی برای تشخیص علت ندادم

فقط دوران بارداری تحت نظر بودم

البته اینم بگم من چند روز قبل اون اتفاق یه مسائلی شده بود که احتمال از اون میدادن که جفت جداشد

یکی اینکه تو اسانسور بودم و از طبقه سه با سرعت رفت خورد پایین بعلت اضافه بار که دوتا زن بیشعور خدا نشناس،باعثش شدن یکی هم پیاده رفتن طولانی هر چنددوسطا استراحت هم کرده بودم

و تینکه حتما باید سرکلاژ بشین

اره سرکلاژ و استراحت مطلق یا نسبی بر اساس تشخیص پزشک ضروریه

اصلا سخت نیست 

من برا بارداری اخرم که خودم نخواستم سرکلاژ بشم علتش این بود یه بچه کوچیک داشتم و نمیتونستم ازش جدا بمونم میگفتم فقط یه شب اونم بخاطر زایمانم باشه و اینکه بعد سرکلاژ یکی دوهفته استراحت مطلق نیاز بود با شرایط خونه من جور نبود

من وقتی بچم بدنیا اومده بود مرده بدنیا اومد من سزارین شدم  دور لبش سیاه بود داخل شکمم خفه شده ب ...

چه دردناک😢

چند هفته بودین؟

من هفته ۲۱ ولی بچه رو بهم نشون ندادن شانس اوردم یهویی دهانه رحمم باز شد طبیعی اومد اما طفلک بچم تا لحظات اخر زنده بود بدجور تکون میخورد انگار برا زنده موندن تلاش میکرد

من قرار بود بچم یک ماه دیگه بدنیا بیاد ولی افسردگی امانم بریده بود  همون شب تو بیمارستان خواب دیدم یه دختر حدودا یازده ساله پشت به من وایساده با یه چادر سفید گل قرمز بالای یه کوه همه کوه هم پر درخت بود به من گفت مامان من  تو و بابام شفاعت میکنم از اون روز هر شب لحظه به لحظه بیادشم چرا نا شکری کردم  ولی روز قبلش خیلی پیاده رفتم   عزیزم اگه تونستی در خواست دوستیم قبول کن