2777
2789
عنوان

فردا شب مهمون دارم شام چی بزارم؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر سوغاتی؟؟😑😑

فقط سوغاتی نیست.خییییلی ادا در اوردن اخه .۱۰ بار زنگ زدیم بهشون گفتن ن نمیایم خرج گرونه ب زحمت ننداز.مامان اینان ناراحتن نمیان خونتون

قرمه سبزی

من ک بهت گفتم اگه مال موندن نیستی برو گفتم ما بچه پایین شهریم زیاد محبت ندیدیم زود وابسته میشیم😔ی چندتا سوال داشتم ازت ؟؟؟میگم الان برای اون نگران میشی؟دستشو میزاره رو دستت وقتی دنده عوض میکنی؟عکسم باهاش میگیری بزاری استوری هات؟میگم ددددلبر منو فروختی با پولش اونو خریدی؟💔💔💔باش برو خوشبخت بشی ولی اینو بدون یروزی میرسه دیگه ب تو نمیرسه حالا برو👋

دو تا خورشت درست کن مثلا یا یه خورشت و کباب و یه سوپ و دو سه مدل ژله

خورشت رولت گوشت و فسنجون و قیمه و قورمه سبزی خوبه

کبابم اگر وقت کباب رو آتیش ندارین مثلا فیله حلزونی خوبه خیلی و سفررو قشنگ میکنه

سوپم سوپ شیر یا جو

ژله هم مثلا ژله چند رنگ درست کن

در پی خوشبختی🤍🌿

بگو کرونا شدید گرفتم مثلا

معمولا میگم کمردرد و...دارم همسرم هم خداروشکر هوامو داره پایه است😂😂 وای فکرکن طرف احترام نذاره بعد برم واسش زحمت بکشم از صبح

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
فقط سوغاتی نیست.خییییلی ادا در اوردن اخه .۱۰ بار زنگ زدیم بهشون گفتن ن نمیایم خرج گرونه ب زحمت ننداز ...

حالا که دیگه دعوت کردیت پذیرایی خوب بکنید چون شان خودتونو نشون میدین 

❤️👨‍👩‍👦👼

یه قورمه بذار با سالاد وسلام 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
اره،اخه یعنی چی واسه اونا اورده ولی برای اسی نیوورده،یعنی از اسی خوشش نمیاد اصلن هم

خب اسی هم دعوت نکنه دیگههه نکه دعوت کنه ولی پذیرایی درستی نکنه اینطوری فقط ارزش خودش و شوهرش میاد پایین

❤️👨‍👩‍👦👼