2777
2789
ولی من بارها گناهامو توبه کردم و باز برگشتم بهشون بارها گفتم دیگه مشروب نمی خورم اما خوردم گفتم خو ...

ن خیر اتفاقا منم گناه کردم فک کردی من نکردم؟؟

پس چجوری من گذاشتم کنار منم خیلی توبه کردم و دوباره نشد 

اما ی بار تصمیم گرفتم و الان چهارساله اون گناهای قبلی رو نکردم

چرا اینجوری فک میکنی باید اول خودت خودتو از این لجن زار بکشی بیرون چون هیچی توش نیس بعد خودارضایی ی حس خفت و گریه بهت دست میده ،،هرگناهی لذتشو همون موقه داره و بعدش خودت ب عین میبینی هیچی توش نبوده و همش زودگذره 

تورو خدا ی بار برای اولین و اخرین بار ی یاعلی بگو بلند شو خدا بزرگتر و مهربون تر از این حرفاست خیلی ادمادیگ بودن همین کارارو کردن و وقتی توبه کردن بهترین ها شدن 

لطفا خودت ب خودت نگو نمیتونم ک این حرف ها حرفای شیطانه

همون ک بخدا وعده داده ک بنده هاتو از راه درست با وسوسه از ت دور میکنم 

برو ت قبرستون ها ک معنوی ترین جاها در زمین هستن چون سرنوشت ادم هارو میبینی و میگن رفتن ی قبرستون خیلی ثواب داره چون ادم میبینه اخرششش باید بره پیش خدا و دنیای حقیقی اونجاست 

im living in pain💔,, i tried to change it but...... 💔💔💔💔it has lots of power

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید دلیل همه حس بدام گناهامن شاید همون گناها هستن که خودشونو با بد کردن اماما تو چشمم بزرگ میکنن ...

عزیزم میشه درخواست دوستیمو قبول کنی ایدی ایتامو بفرستم باهم صحبت کنیم؟

ان‌شاءالله پا در رکاب ایشون به آرزوم که شهادته میرسم... دعام کن 🙂🌱 دعام کن کفن مشکی بشم🦋

دخترا با پوشیدن چادرشون و حفظ کردن ارثیه مادرمون فاطمه زهرا

شهیدان زنده هستن ک هروز با داشتنش در سنگربا دشمن میجندگن

درضمن باید شهید باشی ک شهید بشی

شاید دلیل همه حس بدام گناهامن شاید همون گناها هستن که خودشونو با بد کردن اماما تو چشمم بزرگ میکنن ...

انشاالله همه چی درست بشه و حال دل تون خوب 🌱

عزیزم من خودم خیلی خیلی خیلی خیلی گناه کارم این طوری حرف نزن😢

خوشگل زندگی کن تا خدا بهت لبخند بزنه 💛 🌱 
ن خیر اتفاقا منم گناه کردم فک کردی من نکردم؟؟ پس چجوری من گذاشتم کنار منم خیلی توبه کردم و دوباره ن ...

کاش بتونم

چون واقعا حس بدی دارم

هر روز و هر لحظه حالم بده

چون خدایی کنارم نیست و خودم نخواستم باشه

می خوام نزدیکش شم 

کاش بتونم چون واقعا حس بدی دارم هر روز و هر لحظه حالم بده چون خدایی کنارم نیست و خودم نخواستم باش ...

میشی انشالله من میدونم شما از اون دسته افرادی هستی ک نور خدا ت وجودشون هست نور ایمان 

دخترا با پوشیدن چادرشون و حفظ کردن ارثیه مادرمون فاطمه زهرا شهیدان زنده هستن ک هروز با داشتنش در سن ...

ان‌شاءالله که به کمک خدا و داداش شهیدم مدافع خوبی برای چادر زهراییم باشم و در قیامت شرمنده شهدا نشم🥺

درسته.. و خود سازی میخواد که باید براش یه روند طولانی و طی کنم🙂 

دیگه آرمی نیستم دوستان🙃                                                             هـر ڪسـے با هر شهیدی خو گـرفت                                                    روز محـشر  آبرو از او گـرفت                                       تا سر به بدن باشد چادرم کفن باشد✋🏻❤️ 

[QUOTE=290835015]ان‌شاءالله که به کمک خدا و داداش شهیدم مدافع خوبی برای چادر زهراییم باشم و در قیامت شرمنده شهدا نشم ...[/QUOTE

انشالله ب امید خدا 🥰

شیطان بارها حسش کردم کنارم 

یه صفحه قرآن رو وا کن... ببین چطور شیطان نابود میشه و گریه میکنه.... معنی شو بخون .... از این به بعد حضور خدا رو به جای شیطان حس میکنی...بهت قول میدم 

دیگه آرمی نیستم دوستان🙃                                                             هـر ڪسـے با هر شهیدی خو گـرفت                                                    روز محـشر  آبرو از او گـرفت                                       تا سر به بدن باشد چادرم کفن باشد✋🏻❤️