2777
2789

سلام

دیگه آبرو برام نمونده لطفا سرزنشم نکنید میدونم دیره پسرم 3سال و 3ماهشه هنوزپوشک نگرفتمش قدشم بلنده هرکی میبینه میگه اع هنوز پوشکش میکنی

کل تایمم واسه مراقبت ازبابام که آلزایمر داره میره اعصاب هم دیگه برام نمونده 

تازه دوهفته اس شروع کردم تند تند دستشویی میبردم اونجا جیش میکرد اما اگه نمیبردم دستشویی به روی خودشم نمیاورد اما حالا بدتر پس رفت کرده دیگه دستشویی جیش نمیکنه وعده وعید هم فایده نداره بلافاصله میاد بیرون جیش میکنه انگار دیگه ازجیش کردن تودستشویی بدش میاد چکارکنم حالا

سلام وای پسرمنم جیششومیگه اما پیپیشو هم میگه ولی تامیبرم دستشویی نمیکنه ب محض اینکه میادبیرون می‌کنه دیگه بریدم چکارکنم تودستشویی پیپی کنه 

دنیا مو دامه،مقدسه جای ری تیامه،أر کفر نبوخدامه ...دردت بجونم مادر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر منم سه سال و هفت ماهشه سه هفته ست از پوشک میگیرمش.البته پوشکش میکنم اما تو پوشک جیش نمیکنه،خودشم نمیگه جیش دارم خودم باید ببرمش،اینم اوایل یکی دوبار گفت جیش دارما،الان نمیگه،دسشویی هم بزور میبرمش با فریب و نیرنگ.

اما پی پیشو تو پوشک میکنه.

بردی دسشویی روی آلتش اب سرد بریز 

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
ففهمیدی به منم بگو

چشم ...ببین هرتیک ساعت ببردستشویی بگوجیش کنه بعددوروز هریک ساعت ببر ..یکم آب بپاش اونحاش و فوت کن تا یخ‌کنن جیشش بیاد..

دنیا مو دامه،مقدسه جای ری تیامه،أر کفر نبوخدامه ...دردت بجونم مادر 
پسر منم سه سال و هفت ماهشه سه هفته ست از پوشک میگیرمش.البته پوشکش میکنم اما تو پوشک جیش نمیکنه،خودشم ...

آآب ریختم فایده نداشت

خخخخ این حرکت رو خودم جواب میده به محض اینکه آب سرد روخودم بریزم دستشوییم میگیره