2777
2789
عنوان

نماز شب چه تاثیراتی تو زندگیتون داشته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1319 بازدید | 84 پست

من بعد اولیل شب نماز شبم برام یه تفاقی افتاد الان تایپ میکنم 

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 
هیچ تاثیری

آرامش نگرفتی

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم دقیقا چه تاثیری تو زندگیم داشته ولی به یقین و حتم هر وقت نمازی ازم قضا شده اون روز به شدت بدبیاری آوردم و اتفاقات بدی برام افتاده

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

نه همه رو میخونم گاهی پیش اومده سه رکعت و خوندم شما که تازه میخوای شروع کنی سه رکعت و بخون بعدم یه چ ...

اون که آره ولی من صبور نیستم متاسفانه

براي حاجت رواييم يه صلوات ميفرستي؟🤍اميدوارم حاجت شما را هم خدا بده🤲🏻🙂
من روزه های آخر هفته نتیجه گرفتم به عبارت بهتر کن فیکون میشه زندگیت  هر چی دلت بخواد فراهمه ...

چند رکعتشو میخونی

براي حاجت رواييم يه صلوات ميفرستي؟🤍اميدوارم حاجت شما را هم خدا بده🤲🏻🙂
اون که آره ولی من صبور نیستم متاسفانه

به خاطر نزدیکی به خدا فقط شروع کن به خوندن به خاطر رزق و روزی نخون 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
من بعد اولیل شب نماز شبم برام یه تفاقی افتاد الان تایپ میکنم 

بگو

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...

بعد اولین نمارز شبم چشامو که بستم بلافاصله خودم تو یه کهکشون دیدم 

میدونستم جسمم خوابه 

میدونستم شدهرم کنارم  خوابه 

کلا فکرم ذهنم همه چی مثل یه ادم بیدار بود  صدای اون اسمون کهکشون  اون نسیم امشون طبیعی بود خواب نبود 

حتی پلک میزدم 

میخکاستم هز جسمم  بلند شم کامل  یکم بگردم که ترسیدم متونم برگردم و یکم که اطراف نگاه کردم با اراده خودم کاملااااا چشام بستم که تو جسمم بیدار شم و کمتر از یه ثانیه با ارداه خودم بیدار شدم تو جسمم 

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 

من بچه ندارم یه بارم تو مراحل جدایی بودم اصلا یه درصدم امکان اشتی نبود همه چی داشت تموم میشد مهریمم گرفته بودم