2777
2789
عنوان

فولیکولم کوچکه؟ بیاین خانوماااا

155 بازدید | 21 پست

سلام 

من یک روز از موعد پریودیم گذشت رفتم سونو تخمدان ،قرص اورژانسی هم خوردم ۲۰ روز پیش ،الان سونوم نوشته تعدادی فولیکول دیده شد که بزرگترین آن در سمت راست ۱۰ میلی متر و در سمت چپ ۵ میلی متر 

ممکنه باردار باشم ؟ دوروز عقب انداختم

💙💙💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من متوجه نشدم برای همین دوباره میپرسم..

روز چندم پریودیت رفتی سونو که اون تعداد و اون سایز فولیکولت بود ؟؟

معمولا روز ۱۱ تا ۱۵ پریود میشه سایز فولیکول هارو قضاوت کرد که برای بارداری مناسب هستن یا خیر ...

من متوجه نشدم برای همین دوباره میپرسم.. روز چندم پریودیت رفتی سونو که اون تعداد و اون سایز فولیکولت ...

روز اول پریود ،ولی پریود نشدم عقب انداختم دوروزه

💙💙💙
روز اول پریود ،ولی پریود نشدم عقب انداختم دوروزه

خب روز اول که برای همه کوچیکه ..

چرا اون موقع رفتی ؟؟دکترت گفت ؟؟

فولیکول ها تا روز یازده دوازده پریودی به بهترین سایز ممکن میرسن که ۱۸ تا ۲۲ ..

احتمالا برای شما هم تا اون موقع اونقدر شدن ...

اگه الان عقب انداختی بی بی چک بزن ..

خب روز اول که برای همه کوچیکه .. چرا اون موقع رفتی ؟؟دکترت گفت ؟؟ فولیکول ها تا روز یازده دوازده پ ...

اگ باردار بودم اصلا فولیکول نشون میداد؟ یا بزرگتر نشون میداد؟ 

💙💙💙

ولی چون تازه سونو دادی احتمال بارداری خیلییییی کمه و گرنه تو سونو مشخص بود ..

احتمالا دکتر این سونو رو برات نوشته که ببینه یوقت کیست نداشته باشی..حالا بری سونوت رو نشون دکتر بدی راهنماییت میکنه.

ولی چون تازه سونو دادی احتمال بارداری خیلییییی کمه و گرنه تو سونو مشخص بود .. احتمالا دکتر این سونو ...

اخه میگن هفته های اول اصلا بارداری رو‌ نشون نمیده ،من کمتر از دوهفته قبل هم رابطه داشتم که اگه گرفته باشه الان سونو نشون نمیده ،میده؟

💙💙💙
اگ باردار بودم اصلا فولیکول نشون میداد؟ یا بزرگتر نشون میداد؟ 

نه دیگه چون پریود نشدی فولیکولی تشکیل نمیدی ...اینا هم احتمالا فولیکول های ماه پیشت هستن ...

فولیکول با پریودی رابطه مستقیم داره ‌‌..

من الان متوجه تاپیکت شدم فکر کردم ماه پیش سونو داده بودی الان میخوای ببینی با اون تعداد و اندازه فولیکول باردار شدی یا نه ..برای همین اون نظرات قبلی رو دادم ...

نه دیگه چون پریود نشدی فولیکولی تشکیل نمیدی ...اینا هم احتمالا فولیکول های ماه پیشت هستن ... فولیکو ...

اگ از قبلیا بودن نباید بزرگتر میشدن؟ با این حال بنظرت ممکنه باردار باشم؟

💙💙💙
اخه میگن هفته های اول اصلا بارداری رو‌ نشون نمیده ،من کمتر از دوهفته قبل هم رابطه داشتم که اگه گرفته ...

سونو واژینال دادی؟؟

نشون میده ...

من هفته چهار بارداری یعنی روزی که باید پریود میشدم و نشدم سونو دادم که فهمیدم باردارم البته سونو واژینال ...