2777
2789

خیلی به شوهرم طفلی شک میکنم 😭امروز باهم صحبت میکردیم ازش پرسیدم اگه موقعیتش پیش بیاد بهم خیانت میکنی؟خیلی بهش برخورد گفت اصلا گفت یه وقتایی از دستت عصبی میشم ولی بعد با خودم میگم تو زنمی اول و آخر زندگیم‌تویی من ازت بچه دارم دلم نمیاد اخم بکنم بهت اونوقت بیام بهت خیانت کنم؟ گفت از زن و بچه و خدا و زندگی بگذرم به خاطر دو دقیقه؟؟

تا حالا چیزی ازش ندیدم گوشیش همش دست منه تو خونه فقط هم میره سرکار و میاد خونه مگر اینکه کار داشته باشه بره بیرون که اغلب هم باهمیم ولی من دلم آروم نمیگیره نیم ساعت دیر برسه خونه فکرم پی همه چیز میره ازش خجالت میکشم‌بخاطر افکارم 😞ولی دست خودم نیست بس که اینجا تاپیکای خیانت دیدم دلم آروم نیست بخدا 

امروز من خونه بابام بودم اون از سرکار زودتر رسیده بود خونه بدون اطلاع دادن به من خوابیده بود وقتی اومدم خونه هی کنکاش میکردم نکنه کسیو آورده باشه 😭شرمم میگیره از افکارم با اینکه میدونم شوهرم خیلی پاکه

شما بگین چیکار کنم؟

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫

اینم بگم که میگفت من‌اعتقاد دارم هرکاری من بخوام انجام بدم زنمم میتونه انجام بده 

میگفت‌من اگه خیانت کنم مطمعنم زنمم میتونه وقتی که من خونه نیستم کسیو بیاره 

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا نه خیلی پاک تصورش کن و حساب صد در صدی باز کن روی پاکیش

نه اینجوری دید بد و شکاکی بهش داشته باش.یا ازین ور بوم افتاده فکرات یا ازون ور بوم

متعادل باش.و اینقدر به خیانت فکر نکن و نگو به شوهرت بدتر هی داری میاری ت‌ ذهنش خیانتو پنهان کاریو.

منم همینطورم عزیزم🥲

خیلی بده خودمون بیشتر از هرکسی اذیت میشیم میترسم‌از روزی که با این کارامون واقعا به واقعیت تبدیل بشه اونوقت خودمون مقصریم😞

یه نصیحت بزرگ تو هر مسئله ای از زندگیت 

هرچی حساس تر بدتر 

اینجا هم که میبینی تاپیک خیانت میزنن نصفشون چرته برا پر بازدید شدن وگرنه کی از زندگی من خبر داره از کسی که پشت این اکانت نشسته اگه میخای زندگیت آروم باشه یا به حرفشون محل ندی ولی مث اینک تو نمتونی پس کاربری تو تعلیق کن و به جای اینا به خودت و شوهرت و زندگیت برس اینقد کنکاش نکن شوهرت با خودش میگ من که کاری نمیکنم این اینقدر پیگیری پس بزا حداقل یکاری بکنم که خیالش راحت باشه اینقدر حساس نشو خواهشا زندگی همینه تو بچه داری همسر داری پس بهشون عشق بورز خودتو درگیر این حواشی نکن با تچکر