2777
2789

ازفامیلای من هر مراسم یادور همی باشه میگه حتما باید به من زنگ بزنن دعوت کنن وگرنه نمیریم هرچی که بهش میگم اونا بامن راحت ترن که به من میگن وگرنه قصدشون این نیست که توروادم حساب نکنن به قول خودت😐، بازم گوش نمیده

وقتیم که به خودش میگن و میریم بعدش یه دعوا داریم 

نمیدونم چرااینجوریه همش دنبال بهونست که بپیچونه درصورتی که خیلیم بهش احترام میزارن حتی چندبارهم اومدن خونمون دیدن مانمیریم دیگه نیومدن ومن خیلی ناراحتم خیلی دوست دارم رفت وامد داشته باشم ولی شوهرم برعکسه 😭😭😭😭

واسه کشتی های بی حرکت ،  موج ها🌊 تصمیم میگیرن❕     پس جهت زندگیت روخودت تعیین کن🌬

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خو ب زن زنگ میزنن ن مرد

من ک بهت گفتم اگه مال موندن نیستی برو گفتم ما بچه پایین شهریم زیاد محبت ندیدیم زود وابسته میشیم😔ی چندتا سوال داشتم ازت ؟؟؟میگم الان برای اون نگران میشی؟دستشو میزاره رو دستت وقتی دنده عوض میکنی؟عکسم باهاش میگیری بزاری استوری هات؟میگم ددددلبر منو فروختی با پولش اونو خریدی؟💔💔💔باش برو خوشبخت بشی ولی اینو بدون یروزی میرسه دیگه ب تو نمیرسه حالا برو👋

بهش بگو من اینطوری خوشحالم توهم اگه خوشحالی من برات مهمه منو همراهی کن اگه نه تنهایی میرم.وختردایی همسر من بیچاره شوهرش کلا اهل رفت و آمد نیست تنهای خونه ی فامیلاش میره

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.

مقابله به مثل کن

تاثیر نداشت یدونه بزن لا تخ ماش این تاثیر داره صددرصد

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

شوهر من یه جوریه... با فامیل من غریبی میکنه

مرد گنده.... 

حالا ما عروس هستیم... مادرشوهر اذیتمون میکنه. 

کسی به مرد گنده چی کار داره. 

همه بهش احترام میزارن... به خاطر شغلش

شاید مادرش پرش کنه. 

تو فامیل شوهر رفتارت خوبه مثلا باهاشون رفت آمد میکنی شاید بخاطر اون باشه مثلا واسه رفتن به دورهمیایه فامیل شوهرت شاید اشتیاق نشان ندی بخاطر همین این رفتارو بکنه