2777
2789
عنوان

خانوما من بااین مرد چیکارکنم 😭خسته شدم دیگه😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 25 پست
شوهر منم اینطوری بود منم دقیقا همین بلا هارو سرش آوردم الان درست شده

چیکارکردی به من بگو ؟؟؟؟

واسه کشتی های بی حرکت ،  موج ها🌊 تصمیم میگیرن❕     پس جهت زندگیت روخودت تعیین کن🌬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم شوهرت درون گراست و زیاد اهل معاشرت نیست

ن اتفاقا خیلیم اجتماعی  ولی میخواد لج منو دربیاره

واسه کشتی های بی حرکت ،  موج ها🌊 تصمیم میگیرن❕     پس جهت زندگیت روخودت تعیین کن🌬

چیکارکردی به من بگو ؟؟؟؟

عروسی فامیلاشون منم گفتم تا به من زنگ نزنن نمیرم بعد مراسم هم باهاش حرف میزدم و میگفتم ببین من نمیخوام مثل تو دعوا راه بندازم ولی تو همیشه بعد مراسم های ما دعوا راه میندازی

تو فامیل شوهر رفتارت خوبه مثلا باهاشون رفت آمد میکنی شاید بخاطر اون باشه مثلا واسه رفتن به دورهمیایه ...

فامیل خودش که داداشان که هیچ کدومشون چشم دیدن مارو ندارن یکی درمیون باهامون قهرن ولی من اگه بهم بگه بریم خونشون ن نمیگم ولی نمیگه چون خودش اصلا دوست نداره بره 

اینکه تقصیر من نیست دلیل نمیشه که چون بااونا رفت وامد نداریم منم باخانوادم نرم 

بهش بگو من اینطوری خوشحالم توهم اگه خوشحالی من برات مهمه منو همراهی کن اگه نه تنهایی میرم.وختردایی ه ...

فک کن بزاره تنهایی برم

عروسی فامیلاشون منم گفتم تا به من زنگ نزنن نمیرم بعد مراسم هم باهاش حرف میزدم و میگفتم ببین من نمیخو ...

این کاراروکردم فایده نداره میگه ربطی به تو نداره که زنگت بزنن