2777
2789
عنوان

چرا رابطه انقدر روی زیبایی خانم ها تاثیر داره ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 12618 بازدید | 133 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه والا خواهر  این چه سمی بود نوشتی  چه ربطی داره  شما احتمالا بخاطر طلاق تون استر ...

عشقم ‌ . واقعا تاثیر داره . من بهترین کرم ها و لوسیون دارم و استفاده می کنم ‌ . ناراحت و استرسم ندارم . ولی صورتم ی جوری شده

آره بگو 

ببینید اگه پوست حساس دارین و بهتون نیومد توروخدا منو نفرین نکنید .یکی دوبار امتحان کنید اگه نشد ادامه ندین 

دوتا قاشق سرکه سیب را با دو قاشق آب حل کنید بریزید داخل یه ظرف .اسپری دار نباشه .نباشه هااااااا .چون اگه توی چشم بره میسوزه. با پنبه استفاده کنید .یکم بزنید خشک که شد دوباره بزنید و ده دق بمونه بشورید 

من خودمم چند وقته پوستم یهو تیره میشد و جوش بی علت😑 

اینو زدم به خدا معجزه کرد.بعد سه روز دوباره سفید شدم جای جوش ها رفت و هم زمان ویتامین آ چشمی هم میزدم که از هر آبرسان و مرطوب کننده ای بهتره .می‌خوام از این به بعد همینو بزنم

بعد یه هفته اطراف دهان و بینی یکم پوسته شد (بخاطر همون سرکه سیب)که نشانه لایه برداری هست و قطعش کردم.الان هروقت یادم باشه میزنم شاید هفته ای دو بار

نه والا خواهر  این چه سمی بود نوشتی  چه ربطی داره  شما احتمالا بخاطر طلاق تون استر ...

مزو برای مو میری ؟

راضی هستی ؟ برای ریزش مو رفتی ؟

منم میخوام خودم و همسرم دو تایی بریم 😁 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

گل من جدیدا پیشیونیم جوش ریز زیاد میزنه 

۳۲ سالمم هست و مجرد 

چه کار کنم جوشای پیشونیم بره 

فیشیال خوبه ؟

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

من مجردم رابطه رو نمیدونم ولی نزدیک پریودی و در حین پریودی و بعد از پریودی خیلی خیلی خوشگل میشم 

یعنی احتمال داره بعد از ازدواج هم با رابطه خوشگل بشم ؟؟؟😂

خدایا شکرت🙏
عشقم ‌ . واقعا تاثیر داره . من بهترین کرم ها و لوسیون دارم و استفاده می کنم ‌ . ناراحت و ا ...

باشه بابا همه فهمیدن رابطه میخوای

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن