2777
2789
عنوان

چرا رابطه انقدر روی زیبایی خانم ها تاثیر داره ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 12580 بازدید | 133 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مزو چیه ؟لک کم رنگ هم میبره ؟ صورت رو باز و سرحال میکنه ؟ وای میگی چروک یعنی کاره پوتاکسم میکنه ؟

مزوتراپی 

با یه سوزن خیلی ریز و ظریف مایع مزو رو داخل پوست تزریق میکنن

بدون درد و نیازی به بی حسی نداره 

بله برای جوانسازی و لک خیلی میرن 

کار بوتاکس رو نمیکنه عزیزم 

بوتاکس کل چروک ها رو صاف میکنه و کلا عملکردش متفاوته‌ با از کار انداختن عصب هاس 

اما این واسه چروک های خیلی ظریف که گاها خودشون رو نشون میدن جوابه

.Pain🔥you made me a believer

مزوتراپی با یه سوزنخیلی ریز و ظریف مایع مزو رو داخل پوست تزریق میکنن  بدون درد و نیازی به بی ح ...

ممنونم رفیق ❤️

بعد هزینش چقده ؟

دکتر پوست باید انجام بده ؟

خدایا شکرت🙏
ممنونم رفیق ❤️ بعد هزینش چقده ؟ دکتر پوست باید انجام بده ؟

بله متخصص پوست انجام میده گلم 

بستگی به مایعی که استفاده میکنن داره 

من آمریکایی و اسپانیایی استفاده کردم هر دو خوب بودن 

اسپانیایی کمی ارزونتره و برای من جلسه‌ای 1200 بود 

آمریکایی جلسه ای 1900 

.Pain🔥you made me a believer

اخه حقیقته. نمیدونم چرا انقدر بعصی ها بی جنبه بازی در میارن

اصلا هم اینطور نیست چرا اگه اروپا بود و با پسرای زیبای اروپایی آدم رابطه داشت بله تاثیر داره ولی با مردای زشت آسیایی  نه زشت ترم میشن این ثابت شدس پروفسور ها ثابت کردن تا اخر عمر دی ان ای اون فرد تو لدن میمونه 

اگه دخترای زیبای ایرانی با مردای ا اروپایی شن بله تاثیر داره نه با مردای خاورمیانه ایی😂😂😂