2777
2789

میدونم تکراریه و حوصله سر بر ولی من جز نی نی سایت کسی رو کنارم ندارم 

من بعد از عید شدم مربی پیش ۲ و پسرم پیش مادرم بود که مدام سر کوفت میزدن بهش و منم ثبت نامش کردم تو همون مهدی که خودمم منتها یه کلاس دیگه 

دوروزه که میره ، موقع جدایی گریه میکنه و بعد تا اخر ارومه ، حالا از ظهر استفراغ میکنه 

خواهرم میگه تو مادر بیسعوری هستی ، حتما بچه رو اذیت میکنن ، بچت لکنت میگیره و ..

چرا ما اینقدر بی رحمانه قضاوت میکنیم 

تصمیم دارم کارمو ول کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا چرا اذیت بهشه چند روز زمان میبره تا عادت کنه ...

این استفراغشم ویروسه ربطی به بی لیاقتی تو نداره 

من خونه دارم این ماه بچه م دوبار اسهال استفراغ گرفت یعنی از بی لیاقتی من بوده؟

عزیزم. بچه خواهرم من با بچه ی خودم همسن هستن. اون باهوش تر بود زودتر رنگ را می‌شناخت. زودتر ب حرف اومد. مامانم و خواهر مجردم میگفتن تو‌ باهاش کار نمیکنی. حتی خواهرم فکر میکرد ک خودش باعث شده بچه ش بهتر و زودتر حرف بزنه و شمارش و رنگ یاد بگیره. ب منم سرکوفت میزدن من برعکس فکر نمی‌کردم نالابقم فکر میکردم بچه م‌ مشکل داره. دلم خیلی می‌گرفت. امااا الان بچه دوم خواهرم ک‌ دنیا اومد اونم کندتر هست و من میگم دیدین بچه ها با هم فرق دارن. پسر اولت خودش زودتر شروع کرد و ربطی ب آموزش تو و تنبلی من نداره

نه بابا چرا اذیت بهشه چند روز زمان میبره تا عادت کنه ... این استفراغشم ویروسه ربطی به بی لیاقتی تو ...

مدام بهم احساس گناه میدن ، مدام سرزنشم میکنن و ذهنمو پر از نگرانی .

مدام بهم احساس گناه میدن ، مدام سرزنشم میکنن و ذهنمو پر از نگرانی .

خواهر چقدر شبیه منی 

دختر من ۴ساله نمیره مهد امسال موندم چه غلطی بکنم بفرستم بره میش ۱ یانه اونقدر گریه میکنه تابالا بیاره هیچیم بلد نیس 

من عذاب وجدان دارم میگم بفرستم گریه میکنه نفرستم هیچی بلد نیس

خواهرت یه موجود حسوده وگرنه این همه زن شاغل که بچه سالم دارن بیماری هم همه بچه ها میگیرن حتی اونایی کهذمادرشون خونه هست  ،شمام بچه رو بیار پیش خودت تو کلاس خودت کارتم ول نکن بزار هرچی دوست دارن بگن اون اگه خاله دلسوزی بود بچه رو پیش خودش نگه می‌داشت.بار دیگه ام گفت بگو تو که کاری نمیکنی کمکم لطفا نظر هم نده.

ببین توی مهدی ک آموزش مستقیم نمیدن و بچه رو اذیت نمیکنن خب خیلی خوبه. بهتر از تو خونه و سرش ب تلویزیون و گوشی باشه. ولی اگر دیدی خیلی تند تند مریض شد از مهد بگیرش وگرنه تا ی حدودی مریض شدن خب اشکال نداره. بچه من خیلی اجتماعی بود بعد از کرونا خونه نشین شد و فقط پای تلویزیون. همین باعث شد تمرکزش بشدت پایین بیاد. همش تو بازی تخیلی خودش هست . من دلم میخواد بره تو اجتماع ولی حالا نمیره همش پای گوشی و تلویزیون. 

ببین توی مهدی ک آموزش مستقیم نمیدن و بچه رو اذیت نمیکنن خب خیلی خوبه. بهتر از تو خونه و سرش ب تلویزی ...

اونجا کاردستی و کلاژ و نقاشی و خمیر بازی و... 

خواهر چقدر شبیه منی  دختر من ۴ساله نمیره مهد امسال موندم چه غلطی بکنم بفرستم بره میش ۱ یانه او ...

من چون خودم مربی ام میگم بفرست کمکم تو ساعتای کم ولی من چون خودم مسئولیت دارم مجبورم تحویل مربی بدم و بیام