2777
2789
عنوان

یه جمله یا حرف امیدوار کننده بگو🤍

114 بازدید | 15 پست

خودم همیشه به خودم میگم کسی که امروز بهترین روز زندگیشه دیروز نمیدونسته که امروز قراره بهترین روز زندگیش باشه ، شاید مایی که از فردا خبر نداریم فردا قشنگ ترین روز زندگیمون باشه

اگه داری اینو میبینی لطفا واسم دعا کن به خواسته ی قلبیم برسم❤امیدوارم هر چی واسه من دعای خوب کنی به خودتم برگرده🙂💓

میگذرد.../

امیدوار کننده تر از این هست؟

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگذرد.../ امیدوار کننده تر از این هست؟

کاش خوب بگذره اینجوری امیدوار کنندس

اگه داری اینو میبینی لطفا واسم دعا کن به خواسته ی قلبیم برسم❤امیدوارم هر چی واسه من دعای خوب کنی به خودتم برگرده🙂💓

مَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَىٰ

كه پروردگارت تو را ترك نكرده و بر تو خشم نگرفته است

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

حال دوران دائما یکسان نماند غم مخور😊

این حالمو خوب کرد🤍

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور💗🍀

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

اگه در حال حاضر غمگین و افسرده ای سرتو بالا بگیر و به آسمون نگاه کن همه چی کم کم درست میشه :)

این جمله حال منو در هر شرایطی که باشم خوب میکنه شاید چون از کسی شنیدمش که خیلی برام ارزشمنده  امیدوارم به درد توعم بخوره