2777
2789
عنوان

بتا ۲۵ ترو خدا بیاین آی یو آی کردم

745 بازدید | 35 پست

روز ۱۶ آی یو آی و ۳۳ پریودم آزمایش دادم ۲۵ گفت دو روز دیگه تکرار کنم خواهشا کسی میدونه بگه از استرس دارم میمیرم😔

من از بیگانگان هرگز ننالم که با من هرچه کرد آن آشنا کرد...😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثبته انشالله . خواهر من اول بتاش ۱۷ بود بعد سه روز از داد شد ۸۰۰ و خورده ای . مال شمام بالا میره فقط استرس نداشته باش

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستید؟🥲🌸 (کاربری ۹۸ ام بدون هیچ دلیلی ترکید😐)
مثبته انشالله . خواهر من اول بتاش ۱۷ بود بعد سه روز از داد شد ۸۰۰ و خورده ای . مال شمام بالا میره فق ...

یعنی میشه ترو خدا دعا کنید از دکترا رفتنا خستم

یعنی میشه ترو خدا دعا کنید از دکترا رفتنا خستم

میشه عزیزم نگاهت به خدا باشه فقط انشالله که خیره. هزینه ای یو ای چقد شد گدوم شهری؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستید؟🥲🌸 (کاربری ۹۸ ام بدون هیچ دلیلی ترکید😐)
منم امروز روز ۱۴ آی یو آی هستم اما....احساس میکنم دارم پریود میشم سینه هام خیلی درد میکرد که دردش کم ...

این دوهفته انگار چند ساله نمیگذره ک حالا هم باید صبر کنم آن شاالله جواب بگیریم😔

میشه عزیزم نگاهت به خدا باشه فقط انشالله که خیره. هزینه ای یو ای چقد شد گدوم شهری؟

دولتی رفتم فکر کنم حدودا ۳ اینا شد با دارو وآمپول

وا مگه استرس داره عزیزم، اول بارداریه مقدار هورمون کمه، دو روز دیگه انشالله بالا رفته. نگرانی نداره ...

دعا کنید ممنون❤️