2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اکثریت همینن... تو ایران مشکلات بیشتره اونایی هم که مخالفن ریپلای نکنن لطفا کاربری چهارممه میخوام حفظش کنم.

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  

بخدا هیچکی غرق خوشی نیست ففط غم ها باهم فرق داره 

ببین ی نمونه منو جاریم 

من س تا خونه بزرگ دارم وضعیت مالیه شوهرم تقریبا خوبه ولی در عوض ازادی ندارم ولی جاریم تو ی خونه کوچیک داره زندگی میکنه شوهرش شبوروز سرکاره ولی بازم تو خیلی چیزا کمـ میارن 

یا دختر عموم لیسانس روانشناسی داره شاسی بلند داره س طبقه خونه ب اسمشه ولی ی بار طلاق گرفته و دوبارهوازدواج کرده و خونواده شوهرش اینو میکوبن تو سرش و....

به نظر من هیچ کس زندگیش فقط خوشی و شادی نیست..ولی بعضی ها غم تاشون بیشتره بعضی ها کمتره...زندگی همه بالا و پایین دارابه نظر من مقیاسی نیست که خوشبختی و بد بختی رو اندازه بگیره..قبول دارم کسی که کارتن خوابه رو نمیشه با کسی که توی پنت هوس زندگی میکنه مقایسه کرد..ولی اونی که تو پنت هوس هست لزوما خوشبخت نیست

یکی میشناسم ازباخدابودنشون کم گفتم انسانن انسان ولی پیرمردپیرزنن مستاجردوتاجوونشونوازدست دادن وضع مال افتضاح ازدواج ۳تادخترش زیادجالب نیست مریضن اگه رازاین خانواده  رومن فهمیدم پس میتونم جوابتوبدم 

.......

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏
به نظر من هیچ کس زندگیش فقط خوشی و شادی نیست..ولی بعضی ها غم تاشون بیشتره بعضی ها کمتره...زندگی همه ...

درسته عزیزم. البته منظورم فقط مالی نبود. مشکلاتی مثل بیماری و اینا بیشتر منظورم بود

درسته عزیزم. البته منظورم فقط مالی نبود. مشکلاتی مثل بیماری و اینا بیشتر منظورم بود

انشالله بیماری از همه به دور باشه.ولی منم نمی‌دونم چرا ..نمیشه هم چرا کار خداست هر چی فکر کنی به جایی نمیرسی به جای فکر کردن به این موضوع روی بهبود بیماری و خوب شدن بیماری تمرکز کن