2777
2789
عنوان

چقدر مردم توهمی شدن!

208 بازدید | 14 پست

چندروز پیش جایی بودم. برگشتم تو خیابون رو دیدم که بابام داشت پارک میکرد.شب بود. منم دیدم تو شب ضعیفه.

تو پیاده رو بودم. بعد ده نفری اون جا بودن کلا. مسیر دیدی که به جای پارک داشتم از بین دو تا سر آدم بود!

اومدم برگردم یهو دیدم چند تا سر هی می‌چرخه سمتم. یه زنه که تا اون لحظه اصلا متوجه حضورش نشدم فکر کردم مرده روسری نداشت و بلوز و شلوارش مثل مردا بود. یهو برگشت به دو تا مرد کنارش گفت داره نگاه می‌کنه! 

بعد مرده جوونه پشتش به من بود برگشت هی چشم غره رفت یه مرد مسن هم کنارش بود هی نگاه کرد بعد گفت نه بابا. ولی زنه توهم میزد به اون نگاه میکردم ول هم نمی‌کرد هی زیرآب به مرد جوونه می‌گفت عقده ای. بهشون نیمخورد اینقدر بی شخصیت باشن.

اولا که من همیشه مخالف نگاه کردن به بقیه هستم تو اجتماع. مشخص بود به اون تحفه نگاه نمیکنم چون مرد کنارش هم فهمید گفت نه. بعد هم مهم نیست برام یکی چجوری میگرده خودم محجبه نیستم اصلا. یعنی توجه هم کسی نکنه به بعضیا توهم میزنن یه مرد هم انداختن کنارشون چشم غره بره به ملت.🐫

الان یه هفته گذشته از یادم نرفته. رفتار زشت زن و مرده جوونه یادم نمیره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم این اتفاق دقیقا افتاد واسم 

اقا عه مست بود به تمام ادمای پشت چراغ قرمز گیر داده بود به زن من نگاه کردین و فحش میداد ماشینو نگه داشت راه همه رو بست 

اخرش پلیس اومد گرفتش

با ۱۰ ۱۱ نفر الکی درگیر شد

دنبال شغل نیستم اگر تاپیکی در موردش میزنم به قصد کمک و ایده دادنه
از این چیزا زیاده خیلی ب خودت سخت نگیر همه ک خوب نمیشن ادم مشکل دارم ک ماشالا ت جامعه کم نداریم

اصلا بهشون نمیومد اینقدر بی شخصیت باشن. 

والا مردم واضح خیره میشن به ماها جرات نداریم کاری کنیم. اینا نگاهشونم نمی‌کنیم پشت سرشون رو ببینیم توهم میزنن.

اصلا بهشون نمیومد اینقدر بی شخصیت باشن.  والا مردم واضح خیره میشن به ماها جرات نداریم کاری کنی ...

واقعا هیچی ب قیافه نیس خطای دیده دیگ اونم فک کرده داری نگاش میکنی  بیخیال بهش فک نکن گذشته دیگ

[QUOTE=290751541]واقعا هیچی ب قیافه نیس خطای دیده دیگ اونم فک کرده داری نگاش میکنی  بیخیال بهش فک نکن گذشته دیگ[/QUOTمیدونی میرم بیرون چقدر بهم نگاه میشه اکثر خانمها همینن دیگه. شاید کلا به چند نفر که واقعا هیزی کردن جواب دادم. والا نگاهم میکردم که نکردم اصلا بد نبود نگاهم حق نداشت به نظرم. جلوی این مدل آدما یه فرد ناجور دربیاد ادبشون می‌کنه. یکی تصمیم میگیره پوشش رو تغییر بده تغییر بده دیگه چرا عین خلا راه بره به مرد کنارش بگه این نگاه کرد! اگه یه مرد بود و هیزی میکرد عمرا نمیتونست چنین غلطی بکنه. مردم هم نمیتونست چشم غره بره. اینا ته توانشون برای زن هاست خاک بر سرا.

ای بابا دیروز رفتم بیرون چند تا ماشین بد پارک کرده بودن مجبور شدم کلی اینور اونور برم تا بتونم بگذرم ی راننده میوه فروش اشاره داد دیدی بی شرفا چطور پارک کردن من هیچی نگفتم بیشعور انگار نه انگار ی خانم داره میشنوه رگ گردنش زده بود بیرون میگفت ک س کشهای مادر.....حالم ازش بهم خورد

دیروز تو خیابون ی دختره لباسش معمولی حتی پوشیده آرایش معمولی ی سگ ۱۰کیلویی بغل کرده بود وایساده بود برای تاکسی طفلک زیر سنگینی سگه داشت وا میرفت بعد شاسی بلندا جلوش وایمیستادن سوارش کنن تعجب میکرد چرا اینا شعور ندارن وقتی تاکسی براش بوق نمیزد تعجب میکرد چرا هیچکی سوارم نمیکنه آخه مگه راننده بدبخت خر سرشو گاز گرفته تو رو سوار کنه معلومه مسافرش معترض میشه یا خیلی ها سوار نمیشن خب لااقل اسنپ بگیر یا دربست بگیر اینطوری متعجب زیر سگ به این سنگینی وا رفتی که چه؟ لااقل بزارش زمین کنارت    

نه_به_بی_حجابی#  

اگه مشکلات زندگی سنگه من سنگ شکنم🎭📍🗝️.   یه خانوم معلم خاص❤️ یه خانواده شاد ❤️که به همه خواسته هاشون رسیدن💪.                              𝗮𝗹𝘄𝗮𝘆𝘀 𝘀𝗺𝗶𝗹𝗲 𝗹𝗮𝘂𝗴𝗵𝘁𝗲𝗿 𝗲𝗺𝗯𝗮𝗿𝗿𝗮𝘀𝘀𝗲𝘀 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗲𝗻𝗲𝗺𝗶𝗲𝘀 همیشه بخند:) این دشمناتو گیج میکنه🎭

بیشعوری برای یک دقیقشونه رفتم پاساژ تازه ساعت ۴ بود همه پاساژ پر بود از بوی اسفند لعنتی ها دختر و پسر ظهر میمونن پاساژ ناهار و مواد بعد تا در پاساژ رو باز میکنن همه سریع اسفند دود میکنن چون فقط اسفند بوشو میبره خدایا داریم کجا میریم.دیروز بعد چند ماه دوساعت رفتم پیاده روی کلی بدبختی و بیشعوری چیدم آوردم خونه 

نه_به_بی_حجابی#  

بی حجابی رو نمیپسندم خودم محجبه هستم اما وقتی اوایل این موضوع بود ناراحت بودم پسرم گفت مامان قبلا همه مثل هم بودن اما الان هر کسی خودشه واینطوری بهتره کاش واقعا مردها هم مثل زنها از روی ظاهرشون قابل تشخیص میشدن الانم دقت کنی اکثر اونهایی که حجاب ندارن خیلی چیزای دیگه هم ندارن کم پیش میاد بینشون کسی باشه که فقط بی حجاب باشه  بیرون میرم اونایی که هنوز یکم پوشش دارن دقت میکنم میبینم نجابت چشماشون ادب و رفتارشون خیلی با بقیه فرق داره باورش سخته اما تو ساختمون ما ی خانم جوان هست هیچ وقت حجاب نداشته در خونش هرکی بره با بلوز شلوار خانه وموهای پسرانه میاد دم در مشاعات هم ی کلاه کاپشن یا شال الکی میندازه رو سرش خارج میره کلا نمیپوشه  من فکر میکردم نفر اول این خانم حجابشو کنار بزاره اما از وقتی حجاب برمیدارن این خانم حجابش بیشتر شده میگه نمیخوام غلط قضاوتم کنن