2777
2789
عنوان

پهن شدن بینی بعد از عمل

| مشاهده متن کامل بحث + 27025 بازدید | 58 پست
با دکترم صحبت کردم برای وقتی ک ی سال بگذره وقت ترمیم بهم داده 

ببخشید غیر از شما کس دیگه ای هم بودن که ناراضی باشن از کار دکتر ؟  میشه نتیجه تحقیقاتتون با دکتر شفیعی رو بگید؟ از شهرستان هستم امکان مطب گردی ندارم 

ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ورم ک دارم ولی این پهنای بینی رو میگم شاید جم نشه چون پره هامو جم نکرده

سلام گلم شما پهنای بینیت کمتر شد؟منم یکماه ونیمه عمل کردم پره هارو دکتر برش نداده و الان از روبه رو پهن شده خودم قشنگ حس میکنم پره هام خیلی بزرگه🥺🥲

سلام گلم شما پهنای بینیت کمتر شد؟منم یکماه ونیمه عمل کردم پره هارو دکتر برش نداده و الان از روبه رو ...

سلام عزیزم من الان دقیقا مشکل شمارو دارم😑الان راضی هستی خوب شد ورمش خوابید؟

سلام عزیزم من الان دقیقا مشکل شمارو دارم😑الان راضی هستی خوب شد ورمش خوابید؟

من اصلاااااااا وابدا راضی نیستم 6 ماه ونیم گذشته انقد که زشته مخصوصا از روبه رو پهنای بینیم زیاده نوک بینیمو کوتاه و سزبالا کرده جوریکه از رو به رو خوکیه 😔

من اصلاااااااا وابدا راضی نیستم 6 ماه ونیم گذشته انقد که زشته مخصوصا از روبه رو پهنای بینیم زیاده نو ...

هیچ تناسبی نداره بینیم بینی هرچیزی که هست همون اوایل مشخصه بقیش الکیه میگن 6 ماه تا یکسال فقط واسه اینه که عادت کنی بهش هر جور که هست 

من همه جوره ضرر کردم چه روحی چه جسمی چه پولی چهرم بشدت زشت شد خیلی ریسک کردم خیلییییی😔

خدا لعنتشون کنه دقیقا برای منم همینطوره خیر سرم دکتر خصوصی خوب رفتم

میشه عکس بینیتو ببینم؟

خدا لعنتشون کنه دقیقا برای منم همینطوره خیر سرم دکتر خصوصی خوب رفتممیشه عکس بینیتو ببینم؟

اینجا نمیتونم بذارم 

وای میدونی من انگار نوک بینی ندارم انقد زشته ازروبه رو قیافم شبیه میمون شده  بخدا قسم چهره قبلم واسم شده ارزو انگار ناقص شدم من تا ترمیم نکنم اروم نمیشم 6 ماه ونیم شده ازهمون اولین باری که چسبمو برداشتم دیدم خودمو تا الان شوکم هیچ جوره نمیتونم هذمش کنم خیلی زشته فقط پولمو ریختم دور 

6 ماه گریه وغصه خوردن خسته شدم چقد غصه بخورمم

هی به خودم دلداری میدم اشکال نداره ترمیم میکنی ولی نمیدونم کی پول ترمیم جور میشه اصن جورم شد پیش کی برم ترمیم 😔