2777
2789
عنوان

پهن شدن بینی بعد از عمل

| مشاهده متن کامل بحث + 27025 بازدید | 58 پست

ازخودم ناراحتم خیلی که چرا به این سادگی وبدون تحقیق رفتم زیر تیغ 

تورو خدا دقت کنید تو انتخاب جراح خیلییئییییییییی تحقیق کنید من سنم کمه وبی تجربه بودم چوب بی دقتیمو خوردم غمل بینی یه چیز عمریه چهرتونو دست هر نابلدی که از راه میرسه جراح میشه ندید خیلی حواستونو جمع کنید🤧

اینجا نمیتونم بذارم وای میدونی من انگار نوک بینی ندارم انقد زشته ازروبه رو قیافم شبیه میمون شده بخد ...

ایشالله که جور میشه عزیزم والا من که یک ماه شده فکر ترمیمم از الان همه میگن ورمه داری عجله میکنی ولی من چشمم آب نمیخوره خوب بشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجا نمیتونم بذارم وای میدونی من انگار نوک بینی ندارم انقد زشته ازروبه رو قیافم شبیه میمون شده بخد ...

منم مشکل شمارو دارم پیش یه دکتر خیلی بد عمل کردم و بینیم دقیقا مثل شما شد تا دو ساله اول کارم گریه بود ولی بعدِ دو سه سال یذره قشنگتر شد ولی باز به دلم نمیشینه برای همین میخوام برم ترمیم اینبار میرم پیش دکتری که کار بلده شمام اگر بینی خوب و طبیعی میخوای برای ترمیم برو پیش ایشون  اسمشون علیرضا محبی هستش خیلی کاربلده ، من از اول قرار بود برم پیش اون ولی خواهرم اون دکتره بد رو معرفی کرد و رفتم پیشش و کلی پشیمون شدم 

وای منن ۱۰ ماه عمل کردم خیلی نوک بینیم پهنه دکترمم مدام میگه ورمه یا بیا برات کورتون بزنم شما نزدی ک ...

نه اصلا از کورتون گذشته 

بینی من از نیمرخ خوبه ولی روبهروش زشته

یه سمتم کیپه فقط با سمت چپم نفس میکشم😑😑دوماه دیگه میشه یکسال

من فقط عذاب کشیدم تو این مدت هم تنفس هم چهرم که بد شده😑😑

آره میدونم منم ولی هر سری برای ویزیت رفتم مال بقیه مراجعه کننده خیلی خوب شده بود فقط ماله من انقد په ...

سلام عزیزم ببخشید شما بینیتون خوب شد؟ منم دقیقا همین مشکلو دارن