2777
2789
عنوان

پهن شدن بینی بعد از عمل

| مشاهده متن کامل بحث + 27025 بازدید | 58 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من بینی بعد از عمل بزرگتر میشه من ک دقت کردم  عزیزم انشالله ک عمل خوبی داشته باشی

آره خب تا یک ماه ک اصلا میگن هیچ حسابی روش نکنید تا یک سال هم ورمه

تازه دوستم میگه تا 2 سال

آره خب تا یک ماه ک اصلا میگن هیچ حسابی روش نکنید تا یک سال هم ورمه تازه دوستم میگه تا 2 سال

آره میدونم منم 

ولی هر سری برای ویزیت رفتم مال بقیه مراجعه کننده خیلی خوب شده بود فقط ماله من انقد پهن بود 

من صورت لاغری ام دارم به این خاطر عمل کردم ک بینیم به صورتم بیاد 

نه استخوانی بود حالا شبیه گوشتیا شده 🥺 ی سری ک رفتم برای ویزیت تو آسانسور ی نفر گفت برای مشاوره اوم ...

سلام. بینی شما جمعتر شد؟ منم این مشکل رو دارم و خیلی غصه میخورم. دوهفتس عمل کردم ولی پره های بینیم خیلی پهن هست. از روبرو واقعا پهنه و خیلی زشته

سلام. بینی شما جمعتر شد؟ منم این مشکل رو دارم و خیلی غصه میخورم. دوهفتس عمل کردم ولی پره های بینیم خ ...

نه عزیزم مال من هنوز اون شکلی که انتظار دارم نشده 

حالا باز حداقل هفت ماه باید صبر کنم ببینم چی میشه 

مال من انقدی ک الان ب نظرم پهن میاد قبل عمل نبود  دکترا معمولا کاری ک خودشون صلاح بدوننو میکنن ...

اولم پهن بوده چون نوک بینیت افتادگی داشته، مشخص نبوده پهنیش. اگه درست نشد با خود دکتر هست ک جمعش کنه واست

نه عزیزم مال من هنوز اون شکلی که انتظار دارم نشده  حالا باز حداقل هفت ماه باید صبر کنم ببینم چ ...

وقتی دست به پره ها نزده گمون نکنم جمع بشه خود بخود. مال منم همینجوریه و امیدی ندارم بهش. تازه روز به روز داره پهن تر میشه

وقتی دست به پره ها نزده گمون نکنم جمع بشه خود بخود. مال منم همینجوریه و امیدی ندارم بهش. تازه روز به ...

با دکترم صحبت کردم برای وقتی ک ی سال بگذره وقت ترمیم بهم داده