2821
2789
عنوان

پیرمرد و درخواست خاک برسری😐

418 بازدید | 26 پست

عاقا نمیدونستم عنوان چی بزنم😅

خانوما ب راهنماییتون احتیاج دارم
من تو یه پاساژ مغازه دارم و دو سه تا مغازه اونورتر یه اقای پیر ۸۱ سالست که کتاب داره و کتاب امانت میده و خیلیا میان پیشش واسه راهنمایی و مشاوره و این چیزا...تو پاساژ همه ایشونو قبول دارن و احترام خاصی واسش قائلن خود من زیاد پیشش رفتم چون ب شدددت خوش صحبت و شیرین و خییلی با سواد و فهمیدست مثلا زن و شوهر اشتی میده رضایت میگیره واسه زندانیا و‌...

حالاااااا من ایشونو ب یکی از دوستام معرفی کردم ک بره ازش کتاب بگیره امانت و اینم رفته و نمیدونم چجوری بگم ولی این پیرمرد ازش درخواست بی شرمانه کرده😐😐😐اینم بگم تعرضی نکرده ب زور و فقط درخواست کرده...من هنوز هنگمممم نمیتونم باور کنم اون شخصیت و فهم و شعوری ک من ازش دیدم با این حرکت اصلا مغزم قفله
حالا سوال من از شما اینه ک من باید ب کسی بگم؟؟؟منظورم به مدیریت پاساژ؟؟؟چون خانومای زیادی میرن پیشش واسه مشاوره و درددل احساس بدی دارم حس میکنم یه کاری باید بکنم بخدا نمیدونم ب کسی بگم یا نه فقط دیگه ارتباطمو باهاش قطع کنم؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

به دوستت اطمینان داری؟ شاید اون آقا چیز دیگه ای گفته دوستت برداشت بدی کرده.

🥀 همه رفتند تا زمستان شد خنده ها مردند غصه ارزان شد کو جوانی؟ آرزوها کو؟ رفته ایم از یاد،یادی از ما کو؟ به یاد جوانان وطن ام.

نمیدونم چی رو باور کنم...از یه طرف پیرمرده اصلاااا بهش نمیخوره باورم نمیشه ولی ب دوستمم اعتماد کامل ...

بلوف زده یوقتای ادم ی حرفایی میزنه ازخودش خیلی جدی نگیر

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️

قبول کنید هیچ ادمی سالمی تو دنیا وجود نداره همه ۸۰ دصد روان پریش و دورو ومتظاهرن تا کی و چه زمانی اینا رو خودتون به چشم ببنید

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)

چرا بی دلیل ی همچین حرفی بزنه بنظرم ی چیزی مشکوک این وسط 🧐🧐🧐

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792