2777
2789
دوست جونا شما از چه کرم دور چشم و آبرسانی خیلی راضی هستین؟؟ پوستتون خشکه یا چرب؟
خداجونم همه رو مثل من به خواسته هاشون برسون 💘💗💋 ممنون که در مرداد 99 مجوز و مدرک مهمی که دنبالشیم رو بهمون دادی🤩💎🙏 بهترین روز زندگیم بود و همه خستگی هامون در رفت😇 خییییلی خوشحالممممم خدایا شکرت💕😍 
من پوستم وحشتناک خشک ابرسان کرم ریچ اون و اسپری اون رو استفاده میکنم،مرطوب کننده هم کرم Qv
اسممو گذاشتم تك شاخ كوچولو چون از بچگي عاشق اسب تك شاخ 🦄 بودم...هميشه بهم انرژي مثبت ميده و سنبل ارزوهام🦄💜
کرم دور چشم هم چون فعلا تیرگی و چروک ندارم پماد ویتامین آ میزنم عزیزم....درکل راضیم و پوستم فوق العادس
اسممو گذاشتم تك شاخ كوچولو چون از بچگي عاشق اسب تك شاخ 🦄 بودم...هميشه بهم انرژي مثبت ميده و سنبل ارزوهام🦄💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تک شاخ جون قیمتشو هم بگو لطفا
خداجونم همه رو مثل من به خواسته هاشون برسون 💘💗💋 ممنون که در مرداد 99 مجوز و مدرک مهمی که دنبالشیم رو بهمون دادی🤩💎🙏 بهترین روز زندگیم بود و همه خستگی هامون در رفت😇 خییییلی خوشحالممممم خدایا شکرت💕😍 
ریچ رو ٦٧ خریدم،اسپری ابرسان رو فک کنم ٣٢ کرم،Qv رو هم ٣٨ خریدم،ویتامین آ هم ک ١٥٠٠😉
اره عزیزم یکیش اسپری هس ولی اون یکی تیوپی هس اسمش هم کرم ریچ اون،میتونی گوگل کنی ببینی