2777
2789
عنوان

لپه برای خورشت خونه دارا بیان

142 بازدید | 12 پست

خانوما لپه 12ساعت خیس دادم نفخش بره بعد حس میکنم ی بویی میده خراب شده یعنی ؟دکترم گفت حامله تی ۲۴ساعت بخیسونی ولی من ۱۲ساتت خیسوندم . بو‌میده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لپه خیس شده بو میده دیگه،مگه بار اولته؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

من هیچ وقت نخیسوندمش لازم نبوده به نظرم. زیاد سخت نگیر حالا دوازده ساعت باشه به جای ۲۴. فکرم میکنم تو گرما مونده آبش بد بود شده باید تو این دوازده ساعت یکی دوبار آبشو عوض میکردی

حاجتم اینه پیج بلاگری منو دخترم زودرشدکنه اگه مهربونی برام صلوات بفرست به حاجتم برسم منم از خود الله میخوام به خواسته ی دلت برسی

آبش رو عوض نکردی حتما بو گرفته فکر نمیکنم چیزیش باشه 

ببین یه ۵ دقیقه بذار توی آب بجوشه با یه دونه خیار بعد یکساعت بذار توی همون اب بمونه نفخش می‌ره میتونی وقتی میجوشونی توی آبش زیره هم بریزی