2777
2789
عنوان

خانما بیاید سئوال مهم دارم (بکارت)

578 بازدید | 43 پست

لطفا نترکونید خب سئواله و کمک لازم دارم

من ۲۰ سالمه تا الان هیچ گونه رابطه ای نداشتم اصلا

ولی یکبار که برا معاینه عفونت دکتر رفته بودم گفتم بکارتمم چک کنید کنجکاو بودم ، و بهم گفتن یه آسیب جزئی دارم با اینکه من واقعا هیچ کاری نکردم

اصلا یادم نمیاد یه وقت درد یا خون ریزی داشته باشم حتی

سئوالم اینه که دقیقا کجا باید برم برا اینکه بهم بگن دقیق آسیب چطور وارد شده آخه دکترا درست حرف نمیزنن به آدم

میخام بدونم گواهی سلامت بهم میدن یا نه

من دم بختم و بخاطر ترس از این دارم خواستگارامو رد میکنم چون که اینجا روستا هست و نامزد و خانوادش دخترو میبرن برا معاینه

خیلی میترسم که آبروم بره چیکار کنم؟ برم متخصص زنان یا پزشکی قانونی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آسیب جزیی رو گواهی میدن. بهتره بری پزشکی قانونی 

اگه موقع معاینه رفتم و جلو خانواده نامزدم بهم گفتن آسیب داری چه خاکی بریزم تو سرم

من حتی از ترسم به مامانمم نگفتم چون بی اعتماده و میگه اگه کاری نکردی چرا رفتی چک کردی من واقعا کنجکاو بودم فقط

دوستم رفته بود برا معاینه میگفت دکتره گفته به نامزدت و مادرشم بگو بیان داخل بعد بهش گواهی داده و گفته ک سالمه😭

گلم کاش بری یه دکتر زنان دیگه بگی واسه گواهی بکارت اومدم ببین اون چی میگه  درک میکنم واقعا بعضی جا ها هستن فرهنگشون هنوز کامل نشده و این گواهی رو میخان 

ای فلک آسودگی در سرنوشت ما نبود؟
تشخیص اسیب جزیی اصلا امکان نداره شما ریلکس باشی بری پیش متخصص دیگه ای گواهی رو میده بهت

بهم گفت حلقوی هستی و تو ناحیه ساعت ۷ یه آسیب جزئی داری

حالا من برم پیش یه متخصص دیگه و گواهی رو گرفتم چه فایده

وقتی قراره با خانواده ها برم چی

آبروم میره

اگه موقع معاینه رفتم و جلو خانواده نامزدم بهم گفتن آسیب داری چه خاکی بریزم تو سرم من حتی از ترسم به ...

اه بابا جمع کنین توروخدا خواستگارت اگه آدم باشه و بهت اعتماد داشته باشه  به این رسم و رسوم مسخره اهمیت نمیده حتی اگه روستا باسه