2777
2789

بچه ها من امسال سال سوم کنکورمه با بی علاقگی میخواستم رشته تاپ قبول بشم فقط بخاطره پولش 

الان یکی از اشناهامون داره ارشد مهندسی کشاورزی میخونه من به شدت به این رشته علاقه مند شدم حتی میدونم دقیقا بعد اتمام درسم چه کاری راه بندازم ک موفق بشم براش سرمایه هم دارم واقعااااا دوست دارم این رشته رو

اما الان از حرف مردم حتی خانوادم میترسم ک بگن 3 سال موند پشت کنکور تهش رفت مهندسی کشاورزی رشته ای ک وقتی رتبه کنکور خوب نمیشه اکثرا میرن 

خانوادم همیشه بهم سرکوفت میزنن 

دوست دارم برم یه شهر دیگه این رشته رو بخونم ولی واقعا از حرفای دیگران میترسم و مخصوصا از حرفای خانوادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرف مردمو ول کن، کاری که علاقه داری رو انجام بده ایشالله موفق میشی.

مثلا یکی مث من با اینکه درسم خوب بود دنبال حرف اینو اون رفتم ن علاقم، آخرشم هیچی نشدم. اگه به حرف اونا گوش نمیدادم الان حتما یه جا مشغول بودم اما نذاشتن راهه خودمو برم

اگه رتبت میرسه صنایع غذایی بخون هم باکلاسه هم کار هست براش دوست من سرکاره الان

صنایع غذایی کشاورزی؟ خودمم هدفم این بود ک بعدشم برای ارشدم میخواستم کشاورزی زینتی بخونم اما واقعا از ری اکشن اطرافیانم میترسم چون این رشته باب نشده

از چه رشته ای میشه رفت مهندسی کشاورزی خوند من اگه کنکور تجربی بدم میتونم تو لیست رشته های انتخاب رش ...

اره.برای تجربی رو ثبت نام کن .بدون کنکورم چند تا رشته داره .فقط باید کنکور ثبت نام کنی و روز کنکور خونه بخوابی🤭

....