2777
2789
عنوان

بی بی چک + یا - 🧐 عکس

140 بازدید | 10 پست

سلام عزیزان و مامانای با تجربه 

من سه ماه دارم دوفاستون میخورم و تو این سه ماه پریودی ها دقیق ۲۱ ام هر ماه ، این ماه پری نیومد ،روز موعد بی بی زدم منفی بود ،الانم زدم این شد...

قضیه چیه بنظرتون؟؟ البته مارک بی بی چکم ویتاساین بود بنظرم خوب نیس مارکش؟!!

عکس گذاشتن در حالت عادی ✅️✅️✅️

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=10693941&slug=چطور-عکس-بگذاریم-چرا-بعضی-ها-نمی-تونن-عکس

عکس گذاشتن وقتی سایت خرابه ❌️❌️❌️

آموزش آپلود عکس و... و حذف آن در سایت آپلود:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10917066/آموزش-آپلود-عکس-و-و-نحوه-حذف-آن-ها?postId=287400485

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا هاله ریز داره اون یکی خطه یا من دارم اشتباهی میبینم؟

مامان جونم عاشقتم                                              در میان اشکال هندسه عاشق شش گوشه ام🌸💜         بزن باران نوازش از تو باشد گریه از من!بهانه ای بده به ابر کوچک نگاه من دراوج گریه ها فقد تو میشوی پناه من به داد من برس.........♡

گلم تا ۲۷ صبر کن بعد برو به داروخونه بگو یه بیبی چک با مارک خوب بده بهت من از مارکاش سر درنمیارم 

اما انگاری بارداریا😁🌷

مامان جونم عاشقتم                                              در میان اشکال هندسه عاشق شش گوشه ام🌸💜         بزن باران نوازش از تو باشد گریه از من!بهانه ای بده به ابر کوچک نگاه من دراوج گریه ها فقد تو میشوی پناه من به داد من برس.........♡

باردار شدی تو همین تاپیکت ریپلای کن خوشحال شم😁

گلم تا ۲۷ صبر کن بعد برو به داروخونه بگو یه بیبی چک با مارک خوب بده بهت من از مارکاش سر درنمیارم&nbs ...

اره مارک مدیکور فکر کنم بهتر از همس ک پیدا نکردم ،باشه عزیزم خدا از دهنت بشنوه ،خیلی وقته منتظرممم 🙏