2777
2789

نميشناختيم اومديم

راه هم طولاني بود

بغل دوستم  يكي نشسته بود حداقل ١٠ سال ازش كوجكتر بود و  نميشناختبمش خودشو زده بود به خواب و كلا ول داده بود

اين دوستم روش نميشد چيزي بگه فقط خودش رو جمع ميكرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر اعصابمو خورد کردیییی چرا سوار ماشین غریب شدیییی نمیگفتی بدزدتت چمیدونم تجاوز کنه بهتونننننن؟؟؟؟؟اگه دور از جووون داغتونو به دل ماماناتون مینداخت چییی به خدا گناهش گردن خودتون بودددددددددددددد چرا به فکر مامانت نیستیییی

هیچوقت الکی عصبی نمیشم اگه عصبی شدم یعنی پا گزاشتی رو دمم و مقصر خودتی

هیچی بیخیال:/

چون راه طولاني بود و پول تاكسي هم زياد ميشد ما با پسرا تاكسي دربست گرفتيم و پولش رو شر كرديم كه پول كمتري بهمون بيفته

به نظرت اينكار خطرناك بود؟ لطفا توضيح بديد بهم

چون راه طولاني بود و پول تاكسي هم زياد ميشد ما با پسرا تاكسي دربست گرفتيم و پولش رو شر كرديم كه پول ...

توضیح دادممممم 

اشتباه بود میاست اسنپ بگیرین اصلاااا یا لاقل قبل رفتن به فکر برگشتتونم باشین

هیچوقت الکی عصبی نمیشم اگه عصبی شدم یعنی پا گزاشتی رو دمم و مقصر خودتی

استارتر اعصابمو خورد کردیییی چرا سوار ماشین غریب شدیییی نمیگفتی بدزدتت چمیدونم تجاوز کنه بهتونننننن؟ ...

درست نگفتم از اول

پسرا هم ماشين نداشتن

با هم تاكسي دربست گرفتيم كه پولشو تقسيم كنيم