2777
2789
عنوان

میشه بیاید سرزنشم کنید خودم خودمو بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1964 بازدید | 149 پست
هی قربون بزرگیت برم خدا چیکار داری میکنی  یکی اینحوری یکیم مثل من عاشق بچه تو‌حسرتش گزاشتی😔دم ...

انشالله خدا یه بچه خیلی مهربون، سالم و صالح بهت میده

خدایا شکرت که همیشه تو سختیا کمکم کردی و تنهام نذاشتی  
طوری نیست دیگه قسمت بوده.. راستی به بچه چهارم کلی وام و این چیزا قراره بدن

وام بخوره تو سرم زندگیمو با دست خودم خراب کردم آسایش اون سه تا بچم تازه زندگیمون خوب شده بود چرا قدر خوشبختیم ندونستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای بار 🤔🤔🤔🤔🤔🤔 نمیدونم از بس گفتم حسابش از دستم در رفته  دز قرصها رو اوردن پایبن اگر و ...

بابا این 2 سال شیردهی حورده شیردهی برا 6 ماهه

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
دکتر نوشت براتون پس خونه بهداشت منو پیچوند

ن بابا رفتم داروخونه بهم دادن برو داروخونه بگو آمپول ۳ ماهه میخوام بهت میدن بهداشت ک نمیده 

آرام رفتی.. ولی طوفان به پا کردی بابا.😔🖤

میفهمم که حال دلتون الان اصلا خوب نیست

ولی خب اتفاقی هست که افتاده و حتما خدا صلاح زندگی شما رو اینطور دیده که یه نی نی دیگه ام بهتون بده

حتما شما لیاقت تربیت یه بچه ی دیگه ام داشتین که روزیتون شده

میدونم الان ناراحتین چون ریتم طبیعی زندگیتون بهم خورده اما سعی کنید به اتفاقات خوبی که با اومدنش میوفته فکر کنید تا حالتون بهتر بشه

اینکه خواهر و برادراش چقدر خوشحال میشن از وجودش

اینکه وقتی یکمی بزرگ بشه و با بچه های دیگه تون باژی کنه و وسط بازی ماما ماما بگه به این فکر میکنید که چقد خوبه که داریدش

به اینکه وقتی بزرگ بشن این کوچیکه ی ته تغاری زود به زودتر از بقیه دلش برای مامانش تنگ میشه و تو پیری بهتون سر میزنه و هواتون رو داره

به اینکه وقتی بچه هاتون بزرگتر شدن دلشون قرصه به داشتن همدیگه و وقتی تو سختی هستن خیالشون تخته که خواهر و برادرایی دارن که اگه یکیشون دستش گیر بود یکی دیگه هست به کمکشون برسه و خیلی حال خوب دیگه

روزهایی خواهد آمد که من نخواهم بود، ولی هـنوز دوسـتت خواهم داشت، امام حسین جـانم... ❤
وام بخوره تو سرم زندگیمو با دست خودم خراب کردم آسایش اون سه تا بچم تازه زندگیمون خوب شده بود چرا قدر ...

ناشکری نکن گلم ،فقط صبر کن ،چهار پنج سال از اینکه اینقدر خود خوری میکردی ،پشیمون میشی 

به خدا یه حکمتی هست فقط صبر داشته باش و سعی کن دوران بارداری را برای خودت شاد به یاد موندنی بکنی

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
میفهمم که حال دلتون الان اصلا خوب نیست ولی خب اتفاقی هست که افتاده و حتما خدا صلاح زندگی شما رو این ...

چه قشنگ نوشتی

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
هرکار میکنم حسم عوض نمیشه دلم میخواد بمیرم

خدا نکنه عشقم 

نکنه از سرزنش مردم میترسی ؟

من خودم سه تا بچه ی پشت هم دارم درک میکنم الان چقدر خسته ای و بار روحی بزرگی بهت وارد شده

ولی ببین بچه ای که با جلوگیری میاد حتما خیلی عزیز کرده ی خدا بوده که نه با برنامه ریزی بنده هاش، که با برنامه ریزی خود خدا اومده

ان شاءالله با اومدنش خونه تون غرق شادی و حال خوب بشه

روزهایی خواهد آمد که من نخواهم بود، ولی هـنوز دوسـتت خواهم داشت، امام حسین جـانم... ❤