2777
2789
عنوان

خبر خوب برای خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 1303 بازدید | 90 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا میگن ماشین قیمتش اومده پایین و خریدار نیست  البته شنیدن کی بود مانند دیدن

ما ماشینمون خراب و مدل پایینه.  به نظرت چکار کنیم تا بیایم بفروشیم طرح سایپا تموم شده.  طرح اسقاطی هم هر چی مینوشتیم در نمیومد اسممون.  الانم خرابه کسی ازمون نمیخره😔

اره کسی خریدار نیست  قیمت خودرو 20 درصد دیگه با این خبر میریزه

احساس میکنم الکیه و بعد میره بالا

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

اره سرهمینه مدیران خودرو گرون کرده و همه جا تیتر میزنن دهن کجی مدیران خودرو به شورای رقابت باور نکن ...

بنظر منم یه افزایش قمیت عجیب درراهه هر وقت اینا اومدن ابرو بردارن زدن چش کور کردن

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

لزوما نباید دلال باشی تابرات بد باشه اینکه اینهمه پول مفتو بدی واقعا زور داره ، شما به هر دلیلی ممکن ...

دقیقا.....ماقصدداشتیم بگیریم بفروشیم ماشینی مدنظرخودمون هست روبخریم و صفر نمیخواییم مصرف کنتده هم هستیم الان نمیدونیم چ کنیم واقعا

اره سرهمینه مدیران خودرو گرون کرده و همه جا تیتر میزنن دهن کجی مدیران خودرو به شورای رقابت باور نکن ...

فعلا قیمت جدید شورای رقابته و کارخونه باید با این قیمت بده

از کل قیمت خودرو نه از سودش این مدت چقدر رفته روش کاری کردن بازار ارزون بشه

مثلا ماشین ۱۰۰ تومن بره روش  ۳۰ درصدش رو میکیرن؟

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

دقیقا

انقد مردم گرفتن و دلالی کردن و سود کردن ! یه حواله میفروختن ۲۰۰ تومن 

باید به ما هم میرسید دیگه!

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘