دیروز شورای رقابت گفت قیمت خودرو های مونتاژی تغییر نمی کنه و همون قیمتی هست که خودش گفته یعنی کاهشی شدن قیمت خودرو مونتاژی و امروز بازار ریش شدید میکنه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
والا میگن ماشین قیمتش اومده پایین و خریدار نیست البته شنیدن کی بود مانند دیدن
ما ماشینمون خراب و مدل پایینه. به نظرت چکار کنیم تا بیایم بفروشیم طرح سایپا تموم شده. طرح اسقاطی هم هر چی مینوشتیم در نمیومد اسممون. الانم خرابه کسی ازمون نمیخره😔
اره کسی خریدار نیست قیمت خودرو 20 درصد دیگه با این خبر میریزه
احساس میکنم الکیه و بعد میره بالا
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم
از کل قیمت خودرو نه از سودش این مدت چقدر رفته روش کاری کردن بازار ارزون بشه
مثلا ماشین ۱۰۰ تومن بره روش ۳۰ درصدش رو میکیرن؟
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم